Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Késő 19 évesen elkezdeni...

Késő 19 évesen elkezdeni komolyabban foglalkozni a balettel?

Figyelt kérdés
2014. aug. 1. 10:35
 1/6 Andizsuzsi ***** válasza:
igen
2014. aug. 1. 12:35
 2/6 anonim válasza:
Igen �😞😞😞😞😞😞😞😒😚😘😍😏😓😔😞😉😋😊😄😄😞😊😚😳😄
2014. aug. 7. 15:21
 3/6 anonim válasza:
Elozo vagyok...bocsi benyomodott valalaami...de am ha nem az operaban akarsz tancolni akk elemehetsz nyugodtan
2014. aug. 7. 15:22
 4/6 anonim válasza:
Ha arra gondolsz, hogy fel is lépnél nagyközönség előtt, akkor sajnos már késő. De amúgy még elkezdheted, vannak olyan tanfolyamok, ahol direkt felnőtt kezdőket oktatnak. Csak nyilván az ember már nem fog tudni megcsinálni olyan dolgokat, mintha gyermekként kezdte volna el (kivéve ha adottságodnál fogva nem vagy extrém hajlékony).
2014. aug. 8. 10:10
 5/6 anonim válasza:
Igen
2014. aug. 8. 16:32
 6/6 anonim válasza:
hobbi szinten nincs későn elkezdeni. Én is 19 évesen kezdtem. Fél év alatt nagyon sokat fejlődtem, most Elkezdtem jazz éa kortárs balettra is járni. Egyre ügyesebb leszek és nagyon jót tesz a tartásomnak és a lelkemnek is. Vannak olyan tánciskolák akik egy-két előadást is megszerveznek. Az operában nem fogsz fellépni de így is nagy örömet okoz.
2015. ápr. 12. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!