Éneklek, bár még nem voltam sehol színpadon csak egy iskolai rendezvényen. Nem tudom, hogyan kezdjek hozzá, mert szeretnék ezzel komolyabban is foglalkozni. Tudtok tanácsokat adni? ^^ 19/L
hàt szerintem ha jàrsz majd énektanàrhoz, ö nàla is érdeklödhetsz, mert ök is szoktàk küldeni a tanítvànyokat fellépni :)
legalàbbis a jobbak
Youtube :d
Lehet hülyeség,de csinálj egy dal pl:. énekeld fel valamelyik énekes dalát lehet ismert/ismeretlen JB vagy Chester See
Na a lényeg énekeld fel lehetőleg minél jobb minőségben és rakd rá annak a dalnak az instrumentaljára :) Majd töltsd fel youtubra szövegklippként vagy ahogy akarod. Ha ez megvan ask.fm-en küldözgesd a linket pár embernek főoldalon mielőtt belépnél azoknak ajánlom küld el,mert az ott egy "vegyes leves" :D
Az x-faktort pedig ajánlom, vegyél fel álarcot vagy hasonlót xdd Na az x-faktor hülyeség,de jó tehetségkutetó :) Az adás nem élőben megy meg van vágva gondolom kérheted majd (nem tudom, őszintén), hogy a te részed vágják ki ha olyasmi van :)
Nem tudom mennyit segítettem elég rég írtad ki a kérdést :/
Na azért minimálisan csak segítettem :D
Írd le,hogy most mi van,hogy állsz a dolgokkal :D És szívesen meghallgatnálak szóval ha van egy hanganyagod és elküldöd véleményeznélek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!