Véleményeznétek a könyvem részletét? 16/L
Figyelt kérdés
Privátban.
Egy zombis történet amit már vagy 4-5x álmodtam. Per pillanat a legvégét, az utolsó oldalról van szó. Ha pozitív visszajelzés(eke)t kapok, hogy a fogalmazás meg az a kis részlet tetszetős, akkor elkezdek belőle könyvet írni.
2017. szept. 19. 16:03
1/10 anonim válasza:
Szia! Én szívesen elolvasnám..
2/10 anonim válasza:
Nekem küldhetnéd, érdekelne. :)
4/10 anonim válasza:
Engem érdekel, szívesen beleolvasnék. :)
6/10 anonim válasza:
Engem erdekelne.. Nagyon sokat szoktam ilyen zombi apokalipszis dolgokon gondolkozni :D 18/F
7/10 anonim válasza:
Van egy alkalmazás/oldal,a wattpad.Ha regisztrálsz,és elkezded írni a történetedet akkor tényleg jó.Ha viszont könyvformában akarod kiadni,akkor még eltudnád küldeni? :)
8/10 anonim válasza:
azaz,ha vannak olvasóid**
(előző)
9/10 anonim válasza:
Ne haragudj, de miért hívsz könyvnek valamit ami kész sincs? Max történet-ötlet. Ettől még lehet zseniális, de nem könyv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!