Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Elolvasnátok a történetemet?

Elolvasnátok a történetemet?

Figyelt kérdés

Bocsi nem tudtam,melyik kategóriába tenni a kérdést,ez állt a kezemre ezért ne ítéljetek el jó? :D

Készítettem egy blogot ahová történeteket írok ki és sokan olvasták már de nem jeleztek semmit! Ide teszem a linket ami alapján elolvashatjátok az első részt és az oldalon fent van már az egész évad épp most írom a másodikat!

Link: [link]

Ne az első rész alapján ítéljetek kérlek titeket,olvassátok végig az egészet mert elsőre egy nyomi kis történetnek tűnhet de nem az! Osztjátok meg a barátaitokkal is ha szeretnétek,hogy többen is elolvashassák és adjanak hozzászólást! Én csak azt szeretném,hogy valaki olvassa a blogom akit érdekel is! Ez egy ilyen tipikus fantáziálós embereknek való történet mint amilyen én vagyok! :D

Szóval köszönöm aki elolvassa esetleg megosztja és mond véleményt! :)

2017. júl. 18. 13:38
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Én sem akarlak megbántani, de nézd meg ezt a mondatodat:

"Nem bántottál meg, engem ilyennel nem lehet meg bántani nem veszem magamra. Inkább örülök neki ha véleményt mondatok mert akkor tudok javítani a dolgokon."

Potosan ugyanazok a hibák fordulnak benne elő, amelyek a blogodban is.

Nem teszed ki a vesszőket, pedig ezek nagyon fontosak a szövegértéshez, és nem írod egybe az igekötőt az igével. És ez szisztematikusan így van a történetedben is.

Rendkívül szaggatottá teszi a mondanivalódat.

Látom viszont, hogy megfogadtad előző tanácsomat, és kidobáltad a felesleges felkiáltójeleket.

Csak így tovább!

2017. júl. 20. 10:59
 22/22 A kérdező kommentje:

Értem.

Hát igen mondtam, hogy igyekszem de csak később tudom folytatni.

Mellesleg találtam egy oldalt ahol, le vannak írva, hogyan kell jó történetét írni helyesen. Most onnan tanulok.

Tudtam, hogy hibásan írok de azt nem, hogy ennyire! Pedig mindenkinek én szoktam mondani, hogy mit miként írnak! Hát úgy látom sokat kell még tanulnom,a tanárnői szakra! :)

2017. júl. 20. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!