Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Elolvasnátok a blogjaimat?

Elolvasnátok a blogjaimat?

Figyelt kérdés

A cím: [link] &

[link]

2016. júl. 20. 17:49
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Nem.
2016. júl. 20. 18:18
 2/7 anonim ***** válasza:
80%
Nem
2016. júl. 20. 18:19
 3/7 Amarok Tonrar ***** válasza:
91%
Does not compute. Insuficcient amount of bewbs detected. Denying request.
2016. júl. 20. 19:20
 4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat segítettetek. Most mindenki ilyen népművészeti cserépedény? Ha nem, akkor nem kell válaszolni. ˇˇ
2016. júl. 20. 20:46
 5/7 Argloss ***** válasza:

Senki sem volt gonosz veled.

Az elsőt elolvastam. Szerintem egy kicsivel több élettapasztalatra lenne szükséged mielőtt egy ilyen történetet írsz, de nem is rossz ez, ha még általános suliba jársz.

2016. júl. 21. 09:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Mi ez a tiniszar és miért kell minket zaklatni vele?
2016. júl. 21. 17:40
 7/7 anonim ***** válasza:

EGY NYÁR KÜLFÖLDÖN:

Szélsebesen elnavigáltam róla. Nem bírom az ilyen tini blogregényeket. Annyit láttam belőle, hogy a dizájn nem zavaró, viszont a képek egy része, rommá van pixelesedve. Nézz utána mi a baj (rossz képválasztás? a blog átméretezi?) és korrigáld!

"booksforlifebyme"

Nem akarom nagyon elvenni a kedvedet a blogolástól, mert látszik, hogy lelkes vagy. Ami így hirtelen feltűnt:

- Ránéztem a linkre és az első gondolatom az volt, hogy ki a fene vagy te, hogy érdekeljen mit írsz a könyvekről?

- A második, amikor meg is nyitottam az oldaladat, az, hogy kifolyik a szemem ettől a fejléctől, pedig a satnya színű, alacsony fényerejű laptopomon vagyok. (Azt hiszem a nagyon zajos könyvespolc + vékony betűk + erős színek kombinációja. az a textúra a két sarokban, ha lehet, csak rontja a helyzete.)

- A háttért ugyan fixáld már le! Görgetősre hagyni azt a hátteret érdemes, aminek a kockái feltűnés nélkül illeszkednek egymáshoz.

- A két mocorgós izé jobbra fent (e-mail és most olvasom) zavaró. Nehéz úgy egy szöveget olvasni, hogy mellette ott mocorog valami. Ráadásul nem is igazán funkcionális: nem is feltételeztem az e-mail címről, hogy kijelölhető, a mocorgós borító pedig nehezen olvasható, értelmezhető.

- A betűtípus, amit a blogbejegyzések címéhez használsz nem ismeri az összes magyar ékezetes betűt. Ciki.

És eddig csak olyan hibákról beszéltünk, amelyek neked is feltűnhettek volna, ha olvasod a saját blogodat.

Könyvajánló: Robin Williams : The Non-Designers Design Book

TARTALOM:

Megmondom neked őszintén, nem olvastam el az egészet. Két dolgon akadt meg a szemem:

1. Azt gondold át, hogy érdemes-e egy könyvről két bejegyzést írni! Mondom én ezt azért, mert az első bejegyzés kizárólag olyan információkat tartalmaz, amit az ember magától is kikeres, ha érdekli egy könyv.

2. "Én ezt nem értem. Nem is próbálom megérteni. Tehát biztosan szar is." Igen, a Nyírd ki ezt a naplót! bejegyzésedre gondolok. Megmondom neked őszintén, most találkoztam a jelenséggel először. Egy gyors google keresésből kiderül, hogy ennek a naplónak HATALMAS rajongótábora van. Már csak emiatt is érdemes alaposan körbejárni a témát: vajon az a RENGETEG ember mit lát benne?

(Az ilyen kijelentések egyetlen dolgot bizonyítanak: az írójuk alacsony IQ szintjét.)

2016. júl. 23. 05:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!