Elolvasnátok a történetemet?
Bocsi nem tudtam,melyik kategóriába tenni a kérdést,ez állt a kezemre ezért ne ítéljetek el jó? :D
Készítettem egy blogot ahová történeteket írok ki és sokan olvasták már de nem jeleztek semmit! Ide teszem a linket ami alapján elolvashatjátok az első részt és az oldalon fent van már az egész évad épp most írom a másodikat!
Link: [link]
Ne az első rész alapján ítéljetek kérlek titeket,olvassátok végig az egészet mert elsőre egy nyomi kis történetnek tűnhet de nem az! Osztjátok meg a barátaitokkal is ha szeretnétek,hogy többen is elolvashassák és adjanak hozzászólást! Én csak azt szeretném,hogy valaki olvassa a blogom akit érdekel is! Ez egy ilyen tipikus fantáziálós embereknek való történet mint amilyen én vagyok! :D
Szóval köszönöm aki elolvassa esetleg megosztja és mond véleményt! :)
Az elő történet egyáltalán nem hihető, hiányzik belőle az emberek megfogása (az oldalszíneiről nem is beszélve). El olvastam az előszót (gondolom az volt) és ez egyáltalán nem reális.
Ha egy gyerek elveszti a szüleit, az még jó is lenne előszoba. De a hiba az elrablásnál kezdődik, ugyanis ha öt évig elrabolnak egy embert, az nyilván öt év kihagyás is, szóval nem valószínű hogy 16 éves korára felzárkózna. A komáról már nem is beszélve....
Értem. Nos ezzel mostmár annyira nem tudok mit kezdeni mert már kint van szóval ez már így marad! Nem vagyok én annyira logikus gondolkodású ember akinek eszébe jut az ilyesmi!
Az oldal színét pedig már megváltoztatása szóval nem tudom mi lehet a gond!
De ha ezekbe nem tudsz belegondolni, akkor minek hátszol írónősdit? Szerintem itt mindenki konstruktív kritikát fogalmazott meg, amit igazán megfogadhatnál, ehelyett kijelented, hogy ez van, nem tudod másképp. Igenis, lehet másképp, mert egy posztolt bejegyzésbe bele lehet nyúlni utólag, lehet hibákat javítani.
A gond továbbra is az, hogy béna a design. Olvass utána a blogspotos layoutoknak, kódolásnak (tudd egyálatlán mi az a css!), változtass a betűméreten, elég a 12-es.
Jézusom, Tetsuro Kuroo a tanáruk?? HOL VAN EZ AZ ISKOLAAAAA :DD
De amúgy komolyra fordítva a szót: már az előttem válaszolók is írták, miután öt évig fogságban voltál, tizenhat évesen behozni a lemaradásodat elég lehetetlen.
Sok a vessző- és helyesírási hiba. Nagyon primitíven írsz, hány éves vagy?
A számokat általában betűvel írjuk ki, sokkal szebb mint számmal.
Ha valami történik, pl. leírod, hogy vége van az órának és kimegy a folyosóra, vagy akármi, azt nem kell csillagok közé tenned. Ha megnézel egy könyvet, ott sem így lesz.
Nagyjából minden mondatod után vagy felkiáltójel, vagy pontpontpont van. Rosszabb esetben még háromnál is több pont. Miért? Ha egyszerűen egy darab pontot raksz a mondat végére, úgyis megértjük a mondandóját.
Ha valaki megszólal, gondolatjelet (azaz gondolatjelet és nem kötőjelet) teszel, a szót és az írásjelet szóközzel elválasztod.
Nagyjából ennyi lenne, amit most hirtelen össze tudtam írni neked.
Aham értem!
Én nem,nem akarom megcsinálni jóra, csupán már megírtam a történetet és egy egész évadot egy iskolában csináltam szóval ezzel már tényleg nem tudok változtatni mert nem tudok 1 teljes évad helyébe kitalált mást, szóval ezért nem kérek fejmosást!
16 éves vagyok és nem tudom mi felelne meg az embereknek vagy 4x megváltoztattam az oldal kinézetét de senkinek nem felel meg egyik sem úgyhogy most ár úgy marad ahogy van!
Igyekszem kijavítank mint már mondtam úgyhogy nem kell több kommentár a helyesírásról meg a méretekről mert rajta vagyok az ügyön! ✌️
Csak holnap kapom vissza a gépemet, szóval akkor folytatom.
És köszönöm a véleményeket (Nem is írónak készülök üzenem ezt annak aki azt írta xd)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!