Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Kishi miért trollkodtak el a...

Kishi miért trollkodtak el a Narutot?

Figyelt kérdés

A manga utolsó 103 (597-700)része számorma nézhetetlen, gagyi ostobaság volt. Egyik nevetséges elem a másik után. miért? Mások persze előbb ábrándultak ki belőle. Számorma Orcsimarcsi visszatérése + rögtön utána Tobi=Obito volt az, amikor már csak azért néztem, mert tudni akartam, hogy mi lesz a vége.

De sajnos a színvonal még leljebb süllyedt.

Szerintetek miért?

NARETARDOK ÉS EGYÉB VÉRPISTIKÉK KÍMÉLJENEK!!!

2016. szept. 4. 13:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva, imádtam a naruto manga elejét. KOmolyan egy hihetetlen hangulatos dolog volt. AMi elveszett, nagyon csúnyán. Nem trollkodta el, egyszerűen nem tudott felnőni a rajongóival. Ugyan az a gyerekes dolog maradt ami volt, ami műküdött egy kaland shounenként, az nem működött egy ilyen sötétebb komoylabb storyként. Ráadásul annyira komolyan vette magát hogy az nevetséges.

Számomra a Pain saga után konkrétan akkora süllyesztő lett az egész hogy azóta se nézem. Mangát végigolvastam, voltak jó pillanatai, Obito miatt de ennyi, borzalmasan gyenge lett. Nem méltó ahhoz amiből kiindult és nem méltó hogy a legismertebb shounenek közt legyen. Nem vagyok shounen rajongó, de a OP vagy a HXH mentálisan, technikailag és összetettségében is csúnyán megverte.

2016. szept. 4. 14:16
 2/4 A kérdező kommentje:

Ln is ugyanígy voltam vele.

Szerintem a NaruPein harc után romlott el az egész,d e itt nem az volt a baj, hogy a mangaka nem tudott felnőni, hanem éppen hogy "visszafejlődött".

Még ha szinttartó lett volna, de így...

2016. szept. 4. 14:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Én így utólag végigondolva mondtam azt. Szerintem kb ugyanilyen volt régen is, csak kissé más témában fókuszált. Míg régen a kalandé volt a főszerep, most megpróbáld a végére ilyen young adult film szerű lenne, sötét story stb. Nem állt jól, azért mondotam hogy nem tudott felnőni mert lehet hogy ha most lennék annyi idős mint amikor elkezdtem, akkor egy elég felnőttes jó tartalmat kaptam volt. De felnőttként ez így oltárian gyenge eresztés volt.

És amúgy a Naruto hagyján a Bleach-t is ugyan így katasztrófa lett, HxH nagy valószínűséggel félbeszakadt, Fairy Tail egy ilyen eyecandy sorozat, nem értem miért rajonganak ennyien érte. És amúgy az OP-t sokmindenért lehet szidni, de mint újkori shounen, messze a legjobban megírt mű, torony magasan emelkedik ki.

2016. szept. 4. 14:28
 4/4 A kérdező kommentje:

Engem leginkább a logikai bukfencek és a fölösleges csavarok zavartak. A karakterek instabilak, és sokszor teljesen kifordultak magukból.

Más never edingeket nem szoktam nézni. A Bleachet kivéve. Súlyos hátránya, hogy belegabolyodik a harci szálakban, de az animéjának volt egy nagyon érdekes ellentmondása Narutoval: a Bleachben a fillereket töltötték meg élettel a sorozatot. A Shippuuden animéjében pedig pont a fillerek kezdték aláásni a sztorit, míg végül a manga színvonala volt az, ami az elérte az animéjét.

2016. szept. 4. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!