Miért gyülölitek ennyire a narutot?
Én régen szerettem a narutot.Érdekes,új volt. Most is nézem de már csak azért hogy lássam a végét. Egyszerűen valami hihetetlenül rossz lett. A Shippunden az hihetetlenül jól kezdődött de mikor elért az Edo tensei részhez teljesen elborult az egész. A Karakterek többsége unalmas, ez a beteges "friendship power" ami végig jelen van gusztustalan, Naruto Ultra op SPOILER
!!/Naruto meggyógyít mindenkit még kakashi 10+ éve kifolyt szemét is.../
Spoiler Vége. Már rég le kellet volna zárni, de ez már csak pénznyúzás... Olyan mint a Bleach. Elért oda hogy legyőzik a főgonoszt és addig tökéletes is volt(kivéve a fillerek...) de utána még kellet az a köcsög pénz és folytatták...
Szóval most igazából csak beszólsz azoknak, akik nem szeretik a mangát és nem mondják azt, hogy 'jaj de jó', mikor már nem gondolják azt hogy jó. Kiírod a kérdést, de aztán olyanokat írsz, hogy igazából csak azokra vársz, akik 'nem olyan rosszak mint a többiek' és még mindig szeretik a mangát. Ez a szöveg.. Mindegy. Nem csoda, hogy senki sem válaszolt csak olyanok, mint a fentebbiek. Senki sem fogja így már "alázni" a Narutot, szóval totálisan felesleges kérdés volt, mivel nem arra vársz hogy véleményt nyilvánítson bármilyen ember, hanem csak az, aki szépeket ír róla.
Én akkoris véleményt nyilvánítok. :) Igyekszek éretten fogalmazni.
Amúgy meg nem tudhatod mi van a háttérben, sokan mondják, Kishi már rég befejezte volna és csak a pénz miatt írja tovább, vannak akik olyat írnak, hogy mások mondják neki mit írjon. (a manga kiadójánál vannak tanácsadók akik megmondhatják a mangakának, hogy ez jó, ez inkább ne menjen bele)Mikor ránézek Sasuke régen és Sasuke most-ra komolyan kezdem elhinni, hogy más irányítja Kishit. Mivel minőségileg más mint az elején, ez lehetne oka. De ki tudja mi van a háttérben.
Amúgy meg miért ne mondhatná el mindenki a véleményét vagy miért ne kritizálhatna. Talán baj, ha valaki csalódik a mangában és ezt le is írja? Ezt úgy írod, mintha valami szörnyű dolog lenne a véleménynyilvánítás. A rossz vélemény. Szerintem aki csak olvassa a mangát, nyugodtan beleköthet, nyugodtan láthatja, hogy mi a hibája és szabad véleménynyilvánítás miatt nyugodtan elmondhatja ezt a fórumokon. Mindenkinek meglehet a saját véleménye. Persze mondjuk az számít, hogy hogyan teszi ezt valaki. Mondjuk én sem szeretem, mikor valaki utálja Sakurát és olyanokat ír bár meghalna(van egy ilyen kérdés fenn itt), mert vannak ilyenek, akik nem veszik észre, hogy szegény azért olyan, mert ilyennek írták. Ez van, mindenkinek meg van és meg is lehet a véleménye és le is írhatja.
Egyetértünk abban, hogy Kishimoto egy fantasztikus író, kitalált egy baromi jó világot, de amit te előnynek írtál én pont abban látom a legnagyobb hibáját, szerintem nem jó a karakterfinomításban. A három főkarakter közül csak egyikük van normálisan kidolgozva, Naruto. Sasuke és Sakura lehetetlen gondolkodásmódját hagyjuk is. Nem normálisan viselkednek. Sakura egy okos lány, mégis... a helyében bármilyen nőnemű lény utálná Sasukét, főleg ha egy párszor majdnem kinyírna. Erre a mai napig olyan jelenetek járnak szerencsétlennek, hogy "Sasuke-kun..." miközben a háttérben áll valahol. Kishi egyszer mondta, hogy nem tud női karaktert írni, Sakura ezért lett ilyen. Sasuke karaktere pedig... Hagyjuk is. Szerintem nem túl jó benne. Olyan mintha most is csak azért viselkedne Sasuke nemnormálisan (mert már egy ideje így viselkedik), hogy a végső közös harc meglegyen. Erőltetettnek látom a karakterét és értelem nélkülinek.
Miért gyűlölöm ennyire a Narutot? Nem gyűlölöm. Hétről hétre olvasom és várom a szerdát. Kezdetben nagyon imádtam. A történet zseniális, maga már a kitalált világ elképesztő és nagyon tetszik. Komolyan!
Simán eltudnám kezdeni írogatni a jó részeket benne. (pl. Gaara vs Naruto, Shikamaru menő harca Temari ellen vagy Hidan és Kakuzu ellen stb. rengeteg van XD)Szerintem ez egy jó manga, nagyon jól ki lett találva, de nem tetszik minden benne.
Válaszolva a kérdésedre, azért csalódtam benne, mert nagyon jól kezdett, annyira hogy a kedvencem lett, aztán persze természetes volt, hogy azonos minőséget vártam. Túl sokra tartottam a mangát, és azt hittem továbbra is ilyen lesz. Nem fogom továbbra is azt mondani, jaj de jó, ha nem annak látom.
Mindenesetre remélem egyszer majd vége lesz, és nem bújik elő a bokorból egy újabb ellenség.. Remélhetőleg Sasukének is megjön az esze valamikor.
Igazából, amíg el nem kezdtem olvasni a One Piece-t észre sem vettem a nagyobb hibáit a Narutonak. Csak egyes karakterek idegesítettek. Aztán mikor a One Piece-t kivégeztem egyszerűen megláttam a Naruto hibáit. Rájöttem, hogy igenis van manga, ahol a minőség tartósan fennállhat vagy még menőbb is lehet. Azóta a Naruto számomra a 2., az első a One Piece. De még mindig Naruto fan-nak nevezem magamat.
A Naruto nem tökéletes. Bármennyire is szeretném annak látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!