Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A Narutot érdemes nézni csak...

A Narutot érdemes nézni csak Hinata miatt?

Figyelt kérdés

Az egyetlen szimpatikus karakter, meg a kinézete is tetszik, miatta szívesen nézném, de a főszereplők nagyon idegesítenek, főleg Naruto, aki nagyon rossz karakter :S

Sokat lesz Hinata, érdemes lesz miatta nézni, vagy hagyjam ?

2013. máj. 6. 17:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha CSAK Hinata miatt akarod, akk nem éri meg. Hosszabb szerepe az elején a Chunin vizsgán volt, utána már csak elvétve fordult elő. Naruto Shippuudenben se sokat szerepelt, amit ki lehet emelni az max mikor Pein megtámadta Konohát meg most a háborúban.
2013. máj. 6. 18:01
 2/5 anonim ***** válasza:
71%

Nem .

Hinatának alig van szerepe , Naruto meg nem rosz , hanem sablonos karakter . Szerintem ha nem élvezed ne nézd . Műfajon bellül is van rajta kívül jobb anime.

2013. máj. 7. 06:54
 3/5 A kérdező kommentje:

Akkor nem jó :(

Hát pedig szerintem egy rossz karakter, de nem állok le vitatkozni, mivel ez csak az én véleményem.

2013. máj. 7. 08:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Hinata csak egy töltelék karakter, semmi extra.
2013. máj. 10. 19:51
 5/5 anonim ***** válasza:

De viszont a shipudenbe többször fog szerepelni meg akarja menteni narutot meg bevalja az érzéseit meg stb.

De am szerintem se nézd mert keveset szerepel benne így is

2013. máj. 14. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!