Gaz egyedul fesztivalra menni?
Ebbe a kategoriaba irom mert itt rogton kapok valaszokat... Baratnommel indulnank meg egy fesztivalra, szallas lefoglalva minden le van beszelve es kepes engem a fesztivalon ott hagyni egyedul merrt neki mas dolga akadt..
Nem is nagYon erdekel, baratnomnek se nagyon neveznem, de kicsit szyyyrnak erzem a helyzeter, meg ugyis hogy tudok magamra vigyazni ott hagy teljesen egyedul, egyedul a szallason...
Probaljak vkit keriteni magam melle vagy csak en gondolom tul kicsit az egyedul fesztivalozast es annyira nem durva egyedul inni tancolni csavarogni... ?
Egyedül tök másképp is csinálhatod. Tök a magad ura vagy. Pl bemehetsz tök józanon. És megpróbálsz ráhangolódni. Vagy csak sétálsz és figyeled az embereket. Vagy ücsörögsz a fűben és gondolkodsz. Amikor kedved van és fáradt vagy lefeküdhetsz. Nem kell mindig ezerrel.
Maga az, hogy egyedül utazni is baromi jó. Olyan letisztult érzés. Már már meditatív :D Nekem sok ismerősöm csinálja, hogy külföldre elmegy egyedül.
ha még nem voltál menj el moziba egyedül. Az is nagyon jó, tök más mint társasággal. Csak, hogy megízleld milyen. Még jobb, ha valami gondolkodós filmre mész.
Az persze fontos, hogy ne az járjon a fejedben, hogy biztos azt gondolják mások, hogy szerencsétlen vagyok és nincsenek barátaim :D
Eleve arra jó az egész, hogy tök sokat kísérletezhetsz. Bátorságot tanulhatsz.
De amúgy ez egy tökéletes alkalom, hogy reggelj a facebookra. Pont ilyenekre nagyon alkalmas, hogy eseményekről értesülni, meg menni.
Mint írtam, csak fura módon a kevésbé értelmes válaszaim nem lettek törölve ez igen. Szóval, egy fesztiválon ne akarj már tartalmas és értelmes kapcsolatokat keresni, mert úgy sem fogsz. Senki nem azért jár fesztiválra, hogy ott majd kulturáltan szórakozzon és ismerkedjen, aki mégis az szerintem rossz helyen van. A fesztiválok a felszínes egyéjszakás kapcsolatokról szólnak 99%-ban. De majd úgyis rájössz, hogy mindenki csak a könnyű numerát fogja keresni benned. Jesszusom aztán meg sírnak, hogy nők elleni erőszak, mikor az áldozat ilyen ostoba és megfontolatlan, hogy egyedül iszik és úgy megy fesztiválra. Aztán illuminált állapotban még a veszélyérzeted is csökken.
+ Nem tudhatod, hogy ismeretlenek milyen szándékkal vannak ott.
(mindent intelmet felejts el, ha te az egyéjszakásért mész)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!