Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
En egy 23 eves srac vagyok aki egyedul el a baratnom 16 eves es ott akarja hagyni a sulit es ezt az annya nem nagyon akarja mert azt hiszi hogy en beszeltem ra holott eszem agaba se volt azt mondta hogy szetszedtem a csaladot ezzel, mit tegyek?
Nem szereti a családját?
Nem akar majd dolgozni egyáltalán?
Örökre együtt akartok lenni vagy amíg jó együtt?
Mi a kapcsolat alapja? Szex, szerelem, szeretet?
Többször nekifutottam a kérdésnek. Annyira rossz a helyesírásod, a megfogalmazásod, hogy nem sikerült kihámozni szinte semmit, mit is akarsz. Én szégyellném magam 23 évesen.
Mindketten fiúk vagytok, és szexpartnerek? Magántanuló lehet a barátod, ha megfizeti. Már nem iskolaköteles egyébként. A mama (és ha van papa) még két évig felel a gyermekért. Az ő szava dönt. Ha nagyon rosszul nevelné a gyerekét, akkor a gyámügy léphetne közbe. A gyermeknek nem tetsző nevelés nem azonos a rossz neveléssel!
Az lehet, hogy keresel annyit, amennyiből meg tudtok élni mindketten. Ő is annyira rossz tanuló, mint te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!