Gaz egyedul fesztivalra menni?
Ebbe a kategoriaba irom mert itt rogton kapok valaszokat... Baratnommel indulnank meg egy fesztivalra, szallas lefoglalva minden le van beszelve es kepes engem a fesztivalon ott hagyni egyedul merrt neki mas dolga akadt..
Nem is nagYon erdekel, baratnomnek se nagyon neveznem, de kicsit szyyyrnak erzem a helyzeter, meg ugyis hogy tudok magamra vigyazni ott hagy teljesen egyedul, egyedul a szallason...
Probaljak vkit keriteni magam melle vagy csak en gondolom tul kicsit az egyedul fesztivalozast es annyira nem durva egyedul inni tancolni csavarogni... ?
Csak ne sz_pj le senkit a belépőért.
Úgyis kerítesz magad mellé valakit, hát NŐBŐL vagy, vagy mi.
Figyi: ha egy nő iszik/táncol/mulat egyedül: teljesen jó.
Ha egy férfi teszi mindezt, akkor ő egy alkoholista bunkó, randalírozó.
Szerintem nem fognak megrökönyöndi ott a népek, ha véletlen egyedül teszed meg a felsorolt dolgokat.
26/F, jó szórakozást!
Hány éves vagy és milyen fesztivál attól függ.
De amúgy szerintem baromi jó egyedül. Én amikor a barátaimmal megyek, akkor is 90%-ban egyedül vagyok bent.
Az is jó egyedül, hogy sokkal több váratlan dolog történik az emberrel. MErt hha társasággal vagy, akkor nem szól hozzád a kutya sem, meg te sem senkihez. De ha egyedük, akkor sokkal könnyebb ismerkedni. Leülsz enni valaki mellé mondjuk aki szintén egyedül van és már beszélgettek is.
Táncolni is sokkal jobb egyedül. Legalábbis nekem. Mert engem feszélyez, ha ott vannak olyanok akiket ismerek. Akkor nem tudok úgy belemerülni, ha nem ismerek senkit, akkor meg ami belefér mindegy, hogy idiótának néznek e :D
# 4: pedig pont az a jó a fesztiválban, hogy ott él az ember bent. Ha csak bemegy bulizni egyet, az tök más.
Amúgy facebook csoportba is beírhatod, hogy egyedül mész, akar e valaki csapódni.
Harmas leszopni mar nem fogok senkit mert mar reges reg megvettem a berletet...:) Sajat penzbol.... 🤔😂 Barmilyen hihetetlen is...:))
20 vagyok es lany, sajnos sok "baratnom" nincs ilyen ugyekbol kifolyolag, a fiu barataim meg dolgoznak akkor epp sajnos... Facen meg nem vagyok fent, az egyedul valo bulizgatassal nincs bajom, inkabb csak az gaz ebben hogy ott figyeltunk volna a masikra valamilEn szinten, nem egyedul kell hangolodnom a szallason stb ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!