Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt parom elhagyott, pici babaval maradtam egyedul. Egy jo baratnom (15 eve ), az exnek ad igazat, es ugy irogatnak nyilvanosan a kozossegi oldalon, mintha baratok lennenek. Mit szolnatok?
Jogos, hogy haragszom ra?
Ketszer talalkoztak osszesn, mikor babalatogatoban volt. Es most nyaliznak egymasnak nyilvanosan :(
Nekem meg szinte o violt az egyetlen baratnom igy szules utan!
Csak a lényeg maradt le: miért hagyott el? Mi volt a kiváltó ok, mi az, amiben neki ad igazat a barátnőd?
Nem gondolom, hogy 15 év barátság után csak pusztán a tényt helyesli, hogy elhagyott téged, valamit akkor tettél, amivel mindkettőt kiborítottad. Megcsaltad? "Véletlenül" estél teherbe gyógyszer mellett, mondván akkor majd megfogod magadnak?
Azt mondta , sosem szeretett.
Nem ilyen eletet kepzelt.
Nem veletlen estem teherbe es nem csaltam meg, azt mondja, meggondolta magat, megsem kell neki csalad.
Abaratnom abban adott igazat ( mondjuk, eleg rosszul fogalmaztam ezt ) hogy ha nem kell neki csalad akkor inkabb hagyjon el. Nem am, hogy mellem allt volna, pedig en honapokig kuzdottem, hogy rendbehozzuk.
Én is egyet értek az utolsó-val.
Ha minden megtervezett volt a baba is meg az esküvő is és utánna meggondolja magát és hirtelen jó barátságot ápolnak amelett a legjobb barátnőddel és meg a barátnőd őt is védi akkor ezet tuti össze szűrték a levet.
Az ilyen nem barátnőm. Akármilyen hibát követel el vagy nem a barátnő megis melletted kell álljon. Áhh.
Az ilyenektől meg kell válni.
van egy gyönyörű babád öszpontosits rá hangolódjatok össze s a többieknek meg add ki az útját legyenek boldogok, és ha az Exedbe lesz annyi empátia akkor gyerektartást fog fizetni.
Remélem megoldódik a helyzeted. Minden jót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!