Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A volt parom elhagyott, pici...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt parom elhagyott, pici babaval maradtam egyedul. Egy jo baratnom (15 eve ), az exnek ad igazat, es ugy irogatnak nyilvanosan a kozossegi oldalon, mintha baratok lennenek. Mit szolnatok?

Figyelt kérdés

Jogos, hogy haragszom ra?

Ketszer talalkoztak osszesn, mikor babalatogatoban volt. Es most nyaliznak egymasnak nyilvanosan :(

Nekem meg szinte o violt az egyetlen baratnom igy szules utan!

2016. júl. 12. 23:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szerintem a hátad mögött összejöttek.Egyikben sincs annyi gerinc, hogy a szemedbe mondják a viszonyt.Ennyi a történet.

41/N

2016. júl. 13. 08:31
 12/18 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha tényleg összejöttek, azt nem lehet sokáig titokban tartani, azt előbb-utóbb meg fogja tudni a kérdező. De azért talán más magyarázat is van. A barátnőt kellene igazából leültetni és megkérdezni, hogy ennyi év után miért fordít hátat, miért rúg még ő is bele a frissen elhagyott nőbe, anyába? Valamit csak mondana.
2016. júl. 13. 08:37
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Kavarnak.csak azt nem ertem h miert nem tiltod le oket?engem is elhagytak terhesen,az volt az elso h apuka allapotfrissiteseit nem latom es mindenkit aki lajkolta az uj par nagy boldogsagat es emiatt ez megjelent nalam a hirfolyamban,toroltem v hide-oltam.Egy ilyen szituban semmi szukseg ra h meg ezzel is idegesitsd magad.

A baratnod elmondhatja a velemenyet EGYSZER.Nem kell egyet ertenie veled (bar nem art) de szerintem az sem igazi barat aki azt mondja amit te hallani akarsz de mast gondol es a hatad mogott mast is mond,de egymas feneket nyalogatni undorito dolog a te exeddel.En tuti megszakitanam a kapcsolatot vele,ha az apa nem kivancsi a gyerekre,akkor meg vele is.

2016. júl. 13. 08:39
 14/18 anonim ***** válasza:
Ilyen barátnőt ne szerez többè ès lehet az is hogy a kedves barátnőm rácuppant a ex pasidra.
2016. júl. 13. 20:56
 15/18 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

A tavolsag nagyon nagy , igy fizikailag kizart a kapcsolat ( kulfoldon el s baratnom ) , erre nem is gondoltam.

A facebookrol letiltas nem is rossz otlet, epp mit latok megint ? A csaj rakott magarol kepet, az exem meg raklja neki azt a szivecske jelet, tudjatok azt az ujat...

2016. júl. 13. 23:07
 16/18 anonim válasza:
100%
Nem ertem miért lettem lepontozva..áh
2016. júl. 14. 07:25
 17/18 A kérdező kommentje:

En mindenkinek zoldet adtam.

Gondolom valakinek szimpi volt az ex viselkedese...

2016. júl. 14. 09:51
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Fogadni mernék, hogy azért hagyott el a pasid, mert összejött a barátnőddel, aki ezért védi, de még sunnyognak egy ideig, hogy ne ássák el magukat azok szemében akik ismerik a történéseket. Ez a leglogikusabb magyarázat.
2017. márc. 21. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!