Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt parom elhagyott, pici babaval maradtam egyedul. Egy jo baratnom (15 eve ), az exnek ad igazat, es ugy irogatnak nyilvanosan a kozossegi oldalon, mintha baratok lennenek. Mit szolnatok?
Jogos, hogy haragszom ra?
Ketszer talalkoztak osszesn, mikor babalatogatoban volt. Es most nyaliznak egymasnak nyilvanosan :(
Nekem meg szinte o violt az egyetlen baratnom igy szules utan!
Szerintem a hátad mögött összejöttek.Egyikben sincs annyi gerinc, hogy a szemedbe mondják a viszonyt.Ennyi a történet.
41/N
Kavarnak.csak azt nem ertem h miert nem tiltod le oket?engem is elhagytak terhesen,az volt az elso h apuka allapotfrissiteseit nem latom es mindenkit aki lajkolta az uj par nagy boldogsagat es emiatt ez megjelent nalam a hirfolyamban,toroltem v hide-oltam.Egy ilyen szituban semmi szukseg ra h meg ezzel is idegesitsd magad.
A baratnod elmondhatja a velemenyet EGYSZER.Nem kell egyet ertenie veled (bar nem art) de szerintem az sem igazi barat aki azt mondja amit te hallani akarsz de mast gondol es a hatad mogott mast is mond,de egymas feneket nyalogatni undorito dolog a te exeddel.En tuti megszakitanam a kapcsolatot vele,ha az apa nem kivancsi a gyerekre,akkor meg vele is.
Koszonom a valaszokat!
A tavolsag nagyon nagy , igy fizikailag kizart a kapcsolat ( kulfoldon el s baratnom ) , erre nem is gondoltam.
A facebookrol letiltas nem is rossz otlet, epp mit latok megint ? A csaj rakott magarol kepet, az exem meg raklja neki azt a szivecske jelet, tudjatok azt az ujat...
En mindenkinek zoldet adtam.
Gondolom valakinek szimpi volt az ex viselkedese...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!