Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Első bulizásom lesz, mit...

Első bulizásom lesz, mit tegyek hogy ne féljek tőle?

Figyelt kérdés

Mindig is szerettem itthon ülni, és ki sem mozdulni.

Utálom a piát,meg a tömeget is. Most viszont egy nagyon jó barátom hívott meg, és már nem volt olyan kifogásom,amit eddig nem használtam volna fel, hogy miért nem megyek..

Hogyan érezzem jól magam?

2015. aug. 7. 22:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha mindenki részeg lesz, akkor kövesd a barátaidat és nevess a hülyeségeken amit csinálnak:D Esetleg videózd le és akkor később nevethettek rajta, vagy ki akarnak majd nyírni..emberfüggő:'D Én mindig ezt csinálom:D No meg figyelek rájuk, hogy ne legyen bajuk:) Amúgy beszélgess azokkal akiket ismersz, esetleg ismerkedj újakkal, ha szimpatikusak és nem félsz. Amúgy én is ilyen vagyok és nem sok buliban jártam még, de én így éltem túl őket:D
2015. aug. 7. 22:49
 2/5 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy nem bírom nézni ha valaki részeg.. egyszerűen utálom :D

De sajnos muszáj lesz kibírnom :D

2015. aug. 7. 22:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem viccesek:D Javasolnám, hogy vonulj el egy sarokba, de az elég antiszoc, szóval inkább ne...:D
2015. aug. 7. 22:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Ilyen hozzáállással biztos, hogy nem fogod magad jól érezni, mert csak kényszernek veszed az egészet. A helyedben lefújnám az egészet.
2015. aug. 8. 03:21
 5/5 anonim ***** válasza:
nem tudom megvolt-e már a buli, ha igen mesélj légyszi:D egyébként javasolnám hogy igyál valamit, akkor oldottabb leszel és még jól is érzed magad. próbáld élvezni:)
2015. aug. 22. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!