Ferliadtam, mert rosszat almodtam es felek. Mit tegyek, hogy ne feljek?
Sok horrort dnezek de eggid jol birtam oket. Tulajdonkeppen egy olyantol paraztam be amit nem is lattam csak hallottam rola. Annabelle. Elolvastam a neten az 'igazi'story-t es az abban szereplo baba (marmint ugy nez ki) volt az almomban, ahol hirtelen orultte valtam fe nem emlekeztem utana ilyenre (igen, nem reg neztem meg a Masvilagot).
Hogyan ne feljek, es aludjak??
Nehéz kérdés :)
Tudatosítsd magadban hogy amik a filmben vannak azok nem valós dolgok.Nincsenek szellemek sem ilyesmi lények.Nem történhetnek olyan dolgok amiket ott láthatsz.Ha fel is ébredsz hogy rémálmod volt körülnézel látod hogy semmi baj nincs,otthon vagy esetleg kapcsold fel a villanyt.
Ugy hallottam, hogy ha este eszel lefekvés elött akkor nem tud rendesen pihenni a szervezeted és ezért álmodsz rosszat.Ennél többet nem tudok erről,én nem szoktam rosszakat álmodni,de ha álmodok is ilyesmit hamar rájövök hogy csak álmodok és ugy már nem félelmetes.
Koszi :)
Vegul el tudtam aludni, a telefonozas megnyugtatott 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!