Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van ilyen film? Vagy csak...

Van ilyen film? Vagy csak álmodtam?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy álmodtam-e vagy láttam-e. ARRÓL SZÓLT HOGY VAN BENNE EGY ILYEN 2M-ES EMBER MEG A TÖKÖS CSAJ FŐSZEREPLŐJE VOLT A MÁSIK FŐSZEREPLŐ. ÉS EGY FILMBE HÍVTÁK ŐKET EGY ILYEN HÁBORÚS FILMBE SZEREPELNI. EZ EGY ILYEN VIGJÁTÉK VOLT. ÉS VALAHOGY ÚGY ISMERKEDTEK ÖSSZE HOGY ODATÉVEDT AZ ÓRIÁS EMBER A MÁSIK HÁZÁHOZ.
2009. dec. 5. 08:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Annyit "ilyen" van a mondatban, hogy teljesen érthetetlenné teszi amit leírtál... Amúgy nem ismerek rá a filmre ennyiből, de nem jelenti azt, hogy nincs.
2009. dec. 5. 08:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Htt akkor lehet hogy csak álmodtam.
2009. dec. 5. 10:27
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

Pár ötlet, ha jól értelmeztem a kérdést.

2009. dec. 5. 10:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Nemrég láttam a tv-ben egy ilyesmit csak nem ugyan ez volt de folt benn Max akit én is álmodtam és film is. De nem tudom hogy mér álmodtam mer ezelőtt még sose láttam.
2010. febr. 13. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!