Hogyan tudnám megoldani, mennyire féljek egy Kárpátia
koncerttől?
Figyelt kérdés
Lány vagyok, és szeretem a Kárpátiát, azonban nem merek elmenni koncertre, mert úgy érzem, csak olyna embereket látnék, akik üvöltik, hgy VESSZEN TRIANON, és a többi... Nem is hangoztatom, hgy szeretem a zenéjüket, mert mindenkinek ez jut az eszébe róluk... Miért van ez?! Miért érzem, hoyg egyedül vagyok, aki nem azért szereti őkt, mert gárdista, rasszista, "hazafi" meg ilyenek :/
Szia, lehet le leszek hurrogva, de egyet kell értsek veled.
A Kárpátia zenéje nekem tetszik, tetszenek a népi motívumok, tetszik az énekes hangja, néha még a szövegeiket is jól eltalálják. De amit a számok és a közönség nagy része képvisel azzal én személy szerint nem tudok azonosulni. Ennek köszönhetően soha nem is voltam koncertjükön, azokat a számaikat, amiknek tetszik a szövege itthon szoktam hallgatni. Amúgy ettől függetlenül nem hiszem, hogy bármi bajod lenne, ha elmennél a koncertjükre.
2013. szept. 26. 21:44
2/6 anonim válasza:
Én nem igazán szeretem a Kárpátiát, viszont sokszor játszanak az Ossiannal közös bulikat, akiket pedig szeretek, így miattuk már jártam Kárpátia koncerten. Én azt mondom, hogy szerintem egyáltalán nem kell félned. Persze valóban ott van a "nemzeti összetartozás érzése" a közönségükben, de attól még a túlnyomó többség kultúráltan szórakozik, nem fognak beléd kötni. Egyébként pedig szervezés (és így a biztonsági szolgálat) szempontjából példaértékűek a koncertjeik. Ha szereted a zenéjüket, szerintem nyugodtan menj el egy koncertjükre.
2013. szept. 26. 22:17
3/6 anonim válasza:
Menyetek el többen és akkor biztos nem lesz gond.a többi no comment............
2013. szept. 27. 12:04
4/6 anonim válasza:
Szia! Nem kell félned, nem mindenki olyan a koncerteken. Kérj meg egy-két barátodat, hogy menjenek el veled és minden okés lesz. :) Mi is így voltunk vele, hogy nem merünk menni, féltünk, hogy mi lesz... De aztán a koncerten megálltunk egy olyan helyen, ahol közel voltunk a színpadhoz, de távol a "nagy hazafiaktól". Mi hárman voltunk lányok, de felejthetetlen élmény volt. Ne habozz, menj el Te is!! :)
2013. szept. 28. 09:58
5/6 anonim válasza:
Nem kell félned a koncerten. Nincs nagyobb balhé mint máshol másmilyen koncerten szerintem. Sőt... Voltam egyszer ilyen popos-hiphopos koncerten--> nem tetszett. Sokkal nagyobb balhé volt ott mint Kárpátián vagy Ossianon és hasonló együttesek koncertjén szokott lenni. Én valahogy mindkettő együttes és a társai koncertjein sose éreztem nagyobb 'biztonságba' magam. Lehet, hogy hihetetlen, de tényleg sosem kötöttek belém. Mindig normálisak voltak körülöttem akik kúlturáltan buliztak. A szervezésbe sose tapasztaltam rosszat én se. 1000% jobban szétesettebb biztonsági szolgálattal is találkoztam már.
Nyugodtan menj el.
2013. okt. 6. 17:25
6/6 anonim válasza:
Kárpátia koncerteken csak igazi magyar emberek vannak, az igazi magyar pedig jó ember! Sok jó ember kis helyen is elfér, nem lesz gond, menj nyugodtan! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!