Lassan 17 éves fiú vagyok és félek a horrortól, kivétel persze van a Fűrész1-7, Végső állomás, és Horrora akadva na meg AZ átok(mikor kísértetkastélyban vannak) a többitől fosok. Mit tegyek? Elég cikinek tartom mivel fiú vagyok :(
2012. márc. 4. 17:36
1/9 anonim válasza:
Én is fosok, ez ellen nincs mit tenni. De esetleg akkor talán ne nézd...
2012. márc. 4. 17:52
2/9 anonim válasza:
Hát, én 14 vagyok, lány, de én azért bírom ezeket a filmeket. Anno 6 évesen láttam a Kört, amitől rendesen rémeket láttam.:S 10 -11 évesen megnéztem a második részt, és végigröhögtem az egészet.:DD Így mai fejjel a Paranormal Activity után voltam kicsit kész.:D De mindegyik más után semmi.:)
Szerintem pedig ez egyénfüggő, és nem ciki, ha félsz.:D Szerintem még aranyos is.:$ :D
De talán az segít, ha megnézed, hogy hogyan készültek a filmek, meg az ilyen bakikat. Az úgy kicsit nyugtatólag hat szerintem.:)
2012. márc. 4. 17:56
3/9 A kérdező kommentje:
köszi válszokat :)
2012. márc. 4. 18:19
4/9 A kérdező kommentje:
válaszokat
2012. márc. 4. 18:20
5/9 anonim válasza:
Várjál már öcsém.. szóval félsz a horrortól... hmm annak nem az a lényege hogy féljél tőle?
2012. márc. 6. 20:36
6/9 christi válasza:
én 12 vagyok és lány,néha én is szoktam félni a horroroktól,de nem a paranormal activity-től(hozzáteszem: én néhány résznél röhögőgörcsöt kaptam.pl: amikor leesik a kereszt,meg amikor lehúzza a csajról a takarót.)A horror filmek arra jók,hogy félj tőlük,nem igaz? Néhány filmnél a hanghatások a durvák,valahol a látvány.én úgy szoktam felfogni a horror filmeket,hogy ez csak egy jó rendező műve és ilyen nem tud megtörténni!(a zombik,vámpírok,vérfarkasok csak kitalált lények!nem valószínű,hogy fényes nappal meg támad valamelyik.Főleg a vámpír!ha-ha!!!)én az olyan filmektől szoktam félni,ami megtörtént eseményeken alapul.Pl: a Hivatlanok,utolsó ördögűzés.ezek a filmek tetszettek a legjobban!
2012. márc. 7. 12:04
7/9 anonim válasza:
az,hogy fiú vagy,az még nem azt jelenti,hogy muszáj horrort nézned.az néz horrort,aki akar(és bír).ha nem vagy erős idegzetű,akkor menőzésből,erőltetve kár is ilyen filmeket nézned.egyébként nem ciki,ha van egy jó horror,ami kicsit megfosat :)
(apropó,a horrorra akadva kicsit sem horror).
nézz vígjátékot!
2012. márc. 30. 13:16
8/9 anonim válasza:
03-07 12:04-
ha a film közben olyanokon elmélkedsz,hogy ez nem valóság,az már régen rossz.
a paranormal a. meg egy szar.
2012. márc. 30. 13:18
9/9 anonim válasza:
Én 17 vagyok lany es nagyon sokaig nem tudtam horror filmet nezni mert vagy kikeszitett idegileg vagy nem birtam utana aludni legalabb egy hetig.Meg neztem a zombilandet ami horror vigjatek es azota egyre tobb horrort nezek viccesen fogom fel es mar nem felek annyira...persze van ami beszarat de nem annyira mint regen :))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!