Más is találkozott a rókaszerű állattal?
Aki nem ismerné ezt a különös állatfajt annak elárulom, hogy a roúkáról van szó, mely nem egy átlagos róka, hanem egy teljesen különleges állat, borotvaéles fogakkal és karmokkal, amire később ki is térek majd.
Ezzel a teremtménnyel én is csak nemrég találkoztam, amit tudni lehet róla, hogy imádja a kakashúst és szereti a színes tárgyakat. Olyan borotvaéles fogai vannak, hogy átharapja a drótkerítést, így könnyen hozzá tud jutni a kiszemelt áldozathoz, a karmaival pedig alagútat tud ásni ezzel is növelve az esélyeit. Szereti a színes fényes tárgyakat, így azokkal lépre lehet csalni, de nem ajánlatos az útjába kerülni, mert a sűrű bandája megvédi egy esetleges golyótámadástól is, így aztán könnyen a prédává válhatunk, ravasz eszes állat, amely mellett Vuk is, csak egy ártatlan bundásnak tűnik.
A múltkori találkozás után azt hittem, hogy többé nem látom viszont, de csúnyán tévedtem a múltkori támadás során kivéreztete Bözsike kakasát, most pedig Erzsike Néni kakasát vitte el, de nem mertem a nyomába eredni, mert tudom, hogy esélyem sincs ellene, de mostmár ismerem a gyenge pontját, ugyanis Pityu, aki a helyi erdész látta, amikor Erzsike kakasát vitte a szájába, és hozzá hajította a rézkését, mely megsebesítette az állatot, így mostmár tudom, hogy a réz a gyenge pontja és tennem kell valamit ellene, mielőtt elkezdene szaporodni.
A válasz itt található:
Nem ajánlom, hogy összefuss vele, ugyanis ez sokkal alattomos, mint azt gondolnád.
Ha ez elkezd szaporodni rossz dolgoknak nézzünk elébe, mert ugyebár a hagyományos fegyverek határtalanok ellene, és mivel jól mozog az általa ásott alagútrendszerben, észrevétlenül tud támadni a kiszemelt áldozatra, így viszont esélyük sincs a szárnyasoknak, ha ez így folytatódik tovább egy roúka inváziónak nézzünk elébe, mely során a tyúk és kakas állomány is megcsappanni látszik, és végezetül a többi tenyészállatok, sérülések sincsenek biztonságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!