Mit tudtok az árnyék lényekről és fekete szeműekről? Van itt valaki, aki találkozott már velük?
Ilyen nincs, egyszerűen urbanlegends.
Gondolom ezt a cikket olvastad, ha nem is ezen az oldalon, akkor máshol:
De érdekes, hogy soha semmilyen pontos név, dátum, pontos helyszín nincs megadva. Így olyan mintha csak ezt olvasnád " Egyszer Pisti ment Pesten és látta." Ennyi, se több se kevesebb.
Valamint látszik, hogy az ihlet részben a vámpír mítoszokból ered: nem mehetnek be engedély nélkül a házba.
Érdekes módon új beszámolók sincsenek.
Fekete szeme pedig bárkinek lehet, aki ismeri a kontaktlencsét.
Na akkor most itt van valaki, aki találkozott már hasonlóval.
Évekkel ezelőtt az üvegeshez mentem. Megálltam az üveges előtt és bementem, majd miután kijöttem a méretre vágatott üveglappal, azt betettem a hátsó csomagtartóba, majd beszálltam az autóba. Szinte azonnal nyílott az anyósülés felőli ajtó és egy vékony, 9-10 év körüli fekete szemű cigánygyerek szólt be, hogy beülhet-e. Még csak be sem hajolt az autóba. Rögtön rávágtam, hogy nem. Egy szót sem szólt, normálisan becsukta az ajtót, és felszívódott. Pont a fekete szeme miatt emlékszem rá. Ez nappal volt. Azt furcsálltam, hogy ha kéregetni akart, akkor miért nem azt kérdezte, hogy adok-e neki pénzt. Lehetett jól szituált családból származó is, de akkor meg minek akart volna beülni egy melós kocsiba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!