Nagyon kiszívja a nap egy fekete autó színét?
Hosszú távon kifakulhat. Jobb esetben csak a fényezés fárad el amit újra kell polírozni és akkor nem lesz akkora gond. De jobban jársz ha árnyékos helyen parkolsz inkább legyen egy picit koszos de még mindig jobb mint hogy kiszívja a nap. Én autóm nagyon sötétkék, sokan feketének hiszik, én sosem parkolok a napfényes szabad parkolóba itt a telepen mert akkor gyakorlatilag egész nap, napfény éri.
Így inkább a bejárat előtt a fa alatt parkolok vele hol általában mindig van helyem mert én érek leghamarabb haza. Igaz hogy ott is koszos lesz de leszoktam ilyen száraz időbe takarni egy régi lepedővel így a műszerfal is védve van a napfénytől mert pár óráig azért bevilágít oda a nap. A lepedőt az ajtókra rácsukom, gyakorlatilag az autó felsőrészét védi is, és jó az.
az én autóm is fekete, és pont úgy csinálom, ahogy egyeske leírta.akkor sem mosom, hanem klf vizes ruhák cseréjével törölgetem. csillog, mint...
(bocs az egyeskéért)
tegnapelőtt 15:56
Hát nekem autószervizbe hordja az asszony képzeld, exem apjához. Így nem olyan kínos. De ha bemész egy autós szakboltba vagy fényezőbe, nem vernek át és ajánlanak jót. Ez is valami világmárka, pont azért nem emlékszem a nevére, a teleshopos hülyeségeket kerülni kell, de a nagy márkára ha ez van írva az tudja is! Ennek a csomagolásán nagy színes UV felírat van az tudom, és az egyik benzinkút márkája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!