Mit tudtok az árnyék lényekről és fekete szeműekről? Van itt valaki, aki találkozott már velük?
Figyelt kérdés
2013. aug. 11. 12:33
11/13 volus válasza:
Nagyobbnak tűnik a szemük,mivel fekete és a körülötte lévő árnyék is hozzá adódik,valószínűleg ezért lehet érdekesebb látvány az átlagos szempárnál és a színe miatt,nem minden nap lát ilyet az ember ( szerencsére ). bár ezekről a sztorikról én még nem hallottam.
12/13 anonim válasza:
Én hiszek az összes ilyen természetfeletti dologba.
Én még nem találkoztam velük de nem is célom :D
13/13 Angel3000 válasza:
Szia! Èn már megèltem a találkozást, mondhatom hátborzongató volt, mert ez Termeszetfeletti volt! Èreztem, hogy a hátam môgôtt valaki lèp felèm, azt hittem a ferjem, szokott ilyet csinálni, hogy megijedjek. Mosolyogva fordultam meg, ès ott állt elôttem egy fekete árnyalat, azonnal realizáltam a helyzetet èsgyorsan kimentem a hálószobából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!