Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Elolvasnátok a blogommat?

Elolvasnátok a blogommat?

Figyelt kérdés

Szeretném ha elolvasnátok a blogom, és leírnátok a véleményeteket, írjak-e hosszabb/rövidebb részeket!:) Köszönöm!:)

Blog linkje: [link]

2015. máj. 3. 10:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. máj. 3. 11:09
 2/5 anonim válasza:
szokásos sablonos blog
2015. máj. 3. 11:20
 3/5 A kérdező kommentje:

2. válaszoló

Leírnád, h te min változtattnál? :)

2015. máj. 3. 11:22
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy jól kezeled az előttem szólók nem épp építő kritikáit, már egy hatalmas pirospont a részemről. A designt viszont én a helyedben sürgősen lecserélném, mert a háttér mozaikja zavaró, a fejlécen a betűtípus nem illik magához a képhez, a kis Ariana Gradék pedig csak úgy ide oda repkednek a világegyetemben. Hidd el, ez a sok csillogás amatőr hatást kelt, éppúgy, mint a túl nagy betűméret is. Ha gondolod írj rám privátban, és megpróbálok összerakni neked egy egyszerű, mégis igényes fejlécet, vagy bármit, de persze másoktól is kérhetsz segítséget, vagy akár te is tovább próbálkozhatsz, bár ez eddig riasztja az olvasókat.

A helyesírásról annyit, hogy a gondolatjel után, épp úgy, mint a vesszőnél, szünetet kell hagyni, és a szövegben elhelyezett hangulatjelek sokat rontanak a történet színvonalán, kizökkentik az olvasót.

A szereplők résznél annyi az észrevételem - de ez igazából az ízlések és pofonok kategória -, hogy az apuka képe pixeles, és kicsit a sörvedelő fradistát idézi nekem, az anyuka pedig egy munkamániás tesitanárhoz hasonlít.

Az elrendezésben a blogarchívumot szerintem tedd a személyes adataid elé.

A történetbe pedig nem szeretnék beleszólni, mert, az rád van bízva, szóismétlésekre figyelj, de ha eleget gyakorolsz magadtól fogsz fejlődni, olvass a témában, és kérj segítséget olyantól, aki jobban ért hozzá.

Sok sikert a továbbiakban! :)

2015. máj. 3. 20:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Írok privátot:)
2015. máj. 7. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!