Elolvasnátok egy olyan blogot, amelynek a címe "Egyedül vagy együtt"?
Köszi:)
Akkor segítenél? Szerinted milyen egy jó blogcím?
És mondjuk egy olyat, hogy "Megpróbáltatás" vagy "Megpróbáltatások" vagy "Try" ?
Köszi
Ezek mind sablonos tiniblogger címek, amik nem gondolkodtatják el az embert. Olyan a blog, mint amilyen a címe, és ha az írónak nincs elég fantáziája egyedit kitalálni, akkor milyen lehet a történet?
Mindegy, nem szeretnélek leírni, milyen típusú bejegyzéseket akarsz megjelentetni? Ha elmondanád akkor könnyebb lenne segíteni a címmel is. :)
Köszönöm.
Nem szeretném ide leírni a történetalapot, mert szerintem elég egyedi történet, és nem szeretném ha sajátnak tüntetnék fel.
Ez már sokadik blogom, és szerintem nem vagyok nagyon kezdő, viszont nagyon jó író sem. Egyedül a címek nem szeretnek.
Azért köszönöm, hogy megpróbáltatok segíteni. Majd kitalálok valamit.:)
esetleg privátban csak nagyvonalakban leírni?
mellesleg akkor is el tudják lopni a sztorid, ha már elkezded a blogodat. plusz hiába kapja meg egy fantáziatlan sz*r az alapot, ha aztán nem tud jót gyúrni belőle, ha érted, mit mondok :D
de ahogy érzed.
mindenesetre ha gondolod én segítek, csak vázlatot küldj a történet alapjáról:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!