Lányok kérlek titeket elolvasnátok? Hogy is van? Számolnánk együtt?
Figyelt kérdés
Aug 23.-án volt elvileg peteérésem,ciklusom 14.napja volt ez.Pont akkor ért haza férjem külföldi munkájából,akcióztunk is.A mensimnek szept.6án kellett volna jönnie,reggel,mert akkor szokott,ez vasárnap volt,de csak kedden délben jött meg pisilés közben,majd szerdán szintén pisilések közben volt vérzés,majd csüt-ön csak reggel és este volt rozsdabarna és ma már csak pecsételés szerűen szintén vmi barna.E napok alatt 1 tisztasági betét bőven elég volt.Normál esetben nemcsak pisilésnél hanem a betéten is van bőven.Mivel aug.23 volt h leghamarabb szexszeltünk,akárhogy is számolom pont 14 napos "terhes"lettem volna az akt.mensim napján,6.-án.De késett 2,5 napot,és a mensim sem olyan mint szokott.Tehát 14 nap,nem sok,de nem lehet h épp azért késett mert a beágyazódás folyamata épp zajlik v zajlott?Pont a mensim napjaira tehető.Teszteltem de -.Viszont ha sikerült a terhesség akkor 2 heteset nem mutat a teszt ki ugye?Kérdésem hogy elképzelhető h babás vagyok vagy nem?Remélem érthető volt ahogy leírtam.Kérlek válaszóljatok!!!Tüneteim nem nagyon vannak,csak a melleimben időnként szúró,húzó fájdalom.2009. szept. 11. 16:40
1/7 anonim válasza:
Lehetsz babás, csak lehet, hogy még alacsony a hormonszinted. Sztem tesztelj hétfőn, ha addig sem jön meg "rendesen". Szurkolok!
2/7 anonim válasza:
Máskor hány naposak a ciklusaid és milyen a mensid?
Drukkolok, hogy babád legyen!!
Pár nap múlva én azért megismételném azt a tesztet...
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm h válaszóltatok.A cikliusaim pontosan 28 naposak, és a mensim alatt nyilván több betétet is elhasználok,de persze pisilés közben is jön rendesen.Tehát reménykedhetem ugy,hogy +-vá változik a teszt?Ha sikerült teherbe esnem nem lehetek több 20 naposnál(max)Jól számolok?
2009. szept. 11. 17:48
4/7 anonim válasza:
Ha babás vagy, akkor 33 napos vagy. A ciklus első napjától számold a terhességet.
2. voltam
5/7 A kérdező kommentje:
Tudom h elvileg úgy kell számolni,de gyakorlatilag nem lehetek annyi!Aug 23.-án volt a ciklusom 14. napja és előtte nem tudtunk együtt lenni,tehát nem számolhatom onnan,leghamarabb aug.23-tól számólhatok,mert gyakorlatilag a ciklusom 14.napján voltunk együtt előszőr az adott hónapban,érted?Én értem hogy az oirvosok az utolsó mensi első napjától számolnak de ez most más kérdés.
2009. szept. 11. 19:10
6/7 anonim válasza:
Gyakorlatban úgy van, ahogy Te számolod, de elviekben nem. "orvosilag" kell számolni, még akkor is, ha Te tudod a pontos fogantatási időt. Én is tudom ebben a ciklusban, mert tüszőrepesztő szurit kaptam, de attól még a ciklus első napjától kell számolni.
7/7 anonim válasza:
Na? Most már biztos kiderült, hogy mi a helyzet.. Megkérdezhetem, baba van a dologba? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!