Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret, szeretem. Mégse lehetünk együtt. Bővebben lent. Elolvasnátok kérlek és megpróbálnátok segíteni?
Nem értelek.. :/ Most akkor melyiket szereted? :O
Nekem is volt hasonló barátom.. Nem akarta felfogni, hogy vége van, mindig a nyakamra járt.. Aztán meguntam, megmondtam neki, hogyha nem akad le rólam, akkor feljelentem.. Azóta nem hallottam róla :)
szerintem mind a kettőt hagyd a fenébe!
miért?
1 - 2 hét ismertséget nehezen lehet komolynak nevezni
2 - ha 20 perc után elcsattant a csók, akkor ezt kicsit elkapkodtátok (tudod: ami könnyen jött, az könnyen is megy)
3 - szerintem te magad sem tudod, hogy mit akarsz igazán (a fiút szereted, és melyiket, és miért? vagy csak örülsz, hogy van valaki, akivel jó együtt?)
4 - légy őszinte magadhoz és felelj arra a kérdésre, hogy TE mit is szeretnél?
5 - ha egy pasi már az első randin a szemedre veti, hogy nagy a hasad, akkor az minden csak nem bók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!