Feladnátok az életetek egyik legfontosabb álmát a családért? Vagy megpróbálnátok családdal együtt megoldani?
Figyelt kérdés
A helyzet a következő.Én 19 párom 27.Egy kisgyerek 13 hónapos.Jól megvagyunk meg minden.De nekem a vágyam hogy egyetemre mehessek jogi karra.Mindennél jobban szeretnék ügyvéd lenni,de nem tudom hogy fer lenne e a gyerekkel és a párommal szemben.Neki is ott van a munka.Nekem a háztartás és a gyerkőc.Szülökkel lakunk,még nyáron szeretnénk elmenni.De akkor a pénz is akadály lenne.Szerintetek?2010. márc. 31. 13:47
1/25 anonim válasza:
én megpróbálnám összeegyeztetni. Vannak ismerőseim,akik gyerek és család mellet végezték az egyetemet, nem lehetetlen megcsinálni. Járj távutasra,levelezőre.
2/25 anonim válasza:
Mindenképpen el kell kezdened a sulit!!Rengetegen csinálják gyerek-ek mellett.Menni fog.Később megbánnád, ha nem kezdenél bele.
3/25 A kérdező kommentje:
Én is attól félek hogy megbánnám.Viszont nagyon sokan leakarnak róla beszélni,hogy az ügyvédi szakma nem olyan hogy mellette gyereket is neveljek.
2010. márc. 31. 13:54
4/25 anonim válasza:
Én elkezdeném az egyetemet a helyedben
5/25 anonim válasza:
igy van, mindenképpen csinald a sulit. Hosszabbtavon ez a legjobb megoldas. 25-26 evesen jogasz lesz beloled, el tudsz helyezkedni egy normalis munkahelyen. Ha nem kezdened el, 25 evesen mit csinalnal? Pultos lennél egy szoliban?
6/25 anonim válasza:
Próbáld meg összeegyeztetni. Nem lesz könnyű.. gyereke, munkavállalás stb. Mert,hogy egy fizuból egyetemi tandíjat vagy egyéb költséget fizetni és gyereket nevelni családot eltartani nem lesz könnyű.. de ha van segítség akkor menni fog.
Párod hogy áll a dologhoz? hiszen ő a legközelebbi érintett... támogatna?
7/25 A kérdező kommentje:
Közgazdász végzettségem van,viszont úgy gondolom az embernek olyan szakmában kell elhelyezkedni amiben jól érzi magát és szereti csinálni
2010. márc. 31. 13:57
8/25 anonim válasza:
Mire elvégeznéd az egyetemet a gyerek már nem lenne olyan kicsi, mire nevet szerzel magadnak a szakmában már főleg nem igényli a Te feülgyeletedet állandóan. Én nem hagynám, hogy lebeszéljenek róla.
9/25 anonim válasza:
lehet elgépelted, de 19 évesen közgazdász vagy?
10/25 anonim válasza:
Próbáld meg, ne hagyd magad lebeszélni. Nem lesz könnyű, biztos kell majd segítség is, de talán ha közel maradtok a nagyszülőkhöz, ezt meg is tudjátok oldani. Ha el sem kezded, soha nem tudod meg, bírtad-e volna gyerek mellett.
Az én babám 12 hónapos, és mostanában nagyon elgondolkodtam, hogy kéne tanulnom még valamit az eddigiek mellé, és kistesót is szeretnénk. Elhivatottság és szervezés kell hozzá, szerintem megoldod.:) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!