Feladnátok az életetek egyik legfontosabb álmát a családért? Vagy megpróbálnátok családdal együtt megoldani?
Szerintem is vágj bele, mert jól jöhet az életben. De azt is vedd figyelembe, hogy sokat kell tanulni, sokszor éjszakákon át, s nem biztos, hogy ezt a másik fél is tolerálja.
Ismerek egy családot, akik lehet, hogy amiatt mentek szét, mert a nőnek fontosabb volt az iskola. (persze ellátta a gyerekek, a háztartást, dolgozott mellette, de a férj máshol kereste a boldogságot.)
Az is megoldás lehet, hogy OKJ-s végzettséget szerzel (pl: jogi asszisztens) Így együtt, a közgazdász szakkal, talán még többre is viheted, hiszen jogászból elég sok van. Vagy a közgazdászt vinnéd tovább másik ágon (mérlegképes könyvelő, belső ellenőr, revizor, minőségbiztosítás stb.) Ezek is okj-sok, de lehet, hogy jobban megéri két-három okj.
A te döntésed, de az álmaidat ne add fel. Viszont találd meg a középutat.Sok sikert!
Nem, nem adnám fel! Mert olyan család, olyan férj nekem nem is kéne, aki ilyesmit várna el tőlem! Mert aki ilyen, az nem szeret,nem tisztel! Nagyon tetszett tegnap ez a cikk:
Gondolom, a gyerek nem szándékosan lett ilyen korán,hanem véletlenül! Mivel megtetted azt a lépést, hogy 17 évesen megtartottad a babát - gondolom a családod, párod nem akarta, hogy elvetesd - jogod van minden segítséget megkapni, hogy emiatt ne törjön derékba az életed!!!
Nem mellesleg hosszútávon a gyerekednek is jobb lesz egy emberként is kiteljesedett, boldog anya, aki nem frusztrált és nem sóhajtozik, hogy "te hálátlan, feláldoztam érted az életem!"!
FELTÉTLENÜL MENJ EGYETEMRE! Nők ezrei megoldották és megoldják gyerek mellett, családjuk,párjuk támogatásával, vagy akár anélkül!
14:23
Én is így gondolom, hogy a férj a link, mert a nőt ismerem jobban és egy tündéri nő, aki minden áldozatra kész a családjáért. Mindenki azt hitte, milyen jól megvannak, s tényleg kiegyensúlyozottak is voltak. A férfi lépett félre, tehát ő a sáros, csak könnyebb volt rákenni a nőre, hogy azért mert ő tanult. De sajnos mindig kettőn áll a vásár.
szerintem a kerdezonek kozgazdasagi erettsegije van, az nem eyenlo kozgazdasszal.
En elkezdenem a helyedben es igen ossze lehet egyeztetni karriert es gyereket es ferjet. Ha nem ugranal neki orokre banni fognad. elso vita alkalmaval ketelyek ebrednenek benned mi lett volna ha. ha meg azert egy ferfi elhagy mert iskolazott es sikeres vagy akkor az a ferfi nem erdemelt meg teged. Ha van kedv benned es erzel magadban affinitast vagj bele.
Anno PSZF-et vegeztem az sem volt setagalopp, rendesen kaszbaoltak minket, igaz teljes embert kivant, de el lehetett vegezni. a masoddiplomam jogon vegeztem es teljes munkaidos allas mellett ugy h meg angol orara is jartam.. meg lehet csinalni, igaz szabadidom magamra nulla volt vizgsaidoszakban ejszakazas de az csak 6 het es utana megy minde a normalisba. en hozzaszoktam h naponta nekem eleg 4-5 ora alvas nem is genyelek tobbet.
Igaz en elobb karriert epitettem, kulfoldre vandoroltam, es utana jott nalunk a baba. Mivel sem gyes es gyed nincs errefele, es en vagyok a fo kereso, felso vezetoi fizetes es juttatasok, igy en eleg hamar visszajottem dolgozni. igaz eloszor lelkiekben megviselt de ma mar belerazodtam a gyerkoc nem szenved hianyt, ahogy hazaerek vele foglalkozom csak, ha hataridos feladatok vannak akkor miutan elaludt csinalom meg ejjel. ahogy irtam nekem nem kell sok alvas... evvel csak azt akarom mondani h igenis gyerek es karrier osszeegyeztetheto, csak szervezes kerdese. A ferj mar nehezebb dolog volt. mivel sok ferfin nem viseli ha a no sikeresebb, ehhez kell egy mefelelo erettsegu es gondolkodasu pasas, amelyekbol keves van. a legtobb fel ha egy no tobbet keres, fel h a no tul fuggetlen es ha vmi nem tetszik akkor kiteheti a szuret. Azert irom mert nekem voltak ebbol gondjaim. De a vegen megtalaltam az igazit akit nem zavar h en hozom a tobbet, h en felso vezeto vagyok, igaz o neki is van karreirje csak mas mint az enyem.
en nem adnam fel az almaim. mert az elet ugy teljes ha beteljesulnek az almok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!