Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Elolvasnátok egy ilyen blogot?...

Elolvasnátok egy ilyen blogot? (Magyarázat hosszú)

Figyelt kérdés

Angliába játszódik napjainkban. A történet:

1970-ben a királynő meghalt, és a királyi családot is kiiktatta pár bérgyilkos (ez persze nem ment olyan gyorsan). Azóta egy bizonyos Ringel család ül a trónon. A gyilkosokat, William Ringel, bérelte fel, mert nem tetszett neki ahogy a királynő kormányoz, és hatalmat, több pénzt akart. Ez már egy jó 40 éve történt. Azóta a csőd szélére került az ország, bár a Ringeleket ez nem érdekli, mert ők úsznak a pénzben.

Napjaink:

Sydney Ringel - William unokája, James Ringel lánya - hazafelé tart a barátaitól, amikor megtámadják. Egy sikátorba menekül, , ahol talál egy Veszélyes üzem feliratú ajtót. Először tétovázik, de aztán megpróbálja hkinyitni, mondván ez az egyetlen menekülési mód. Ekkor Ray Johns az ajtó túloldaláról behúzza őt, és bent tartja amíg a támadói el nem mennek. Mikor felismeri kit húzot be, megmondja neki, hogy soha többé ne jöjjön ide.Sydney végül másnap is odamegy, hogy megköszönje a fiúnak, hogy megmentette őt. Az ajtót most nem zárták be, úgyhogy bement. Képek és jól kidolgozott tervek százait látja ott Williamről, Jamesről, és magáról. Eltesz párat és elkezs futni, de Cristin és Ronald elkapják. Egy Tom Parker nevű fiú (honnan ismerős nekem ez a név?) elveszi a táskáját, és meggyőzi Ray-t, hogy nem fognak lebukni, mert Syd-nél nincs bizonyíték, és se Will se James nem hinnék el egy huszonéves lány hülyeségét egy titkos alakulatról akik egy Veszélyes üzem feliratú ajtó mögött mülködnek. Sydney elmondja nekik, hogy ő neki is baja van apja kormányzásával, és elmond nekik pár dolgot, ha nem ölik meg az apját és a nagyapját. Vonakodva, de belemennek, viszont nem mondanak el neki olyan dolgokat, amik veszélyesek lehetnek az alakulatra nézve, amíg meg nem bíznak benne 100%-osan.

A 1970-es évek részt, úgy gondoltam hoszan írom le, több fejezeten át. Amúgy bocs, hogy hosszú lett. :)

2014. szept. 14. 12:24
 1/2 anonim ***** válasza:
talán elolvasnám
2014. szept. 14. 12:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Ebből az írásból kiindulva lehet, hogy elolvasnám. A történet jó de ez a leírásod kicsit zavaros. ( Tudom, hogy a blogról kéne írnom, de próbálok így is tanácsot adni. ) Nem kellett volna ide annyi nevet írnod mert, én így belezavarodtam egy kicsit a sztoriba. Ha a blogba másképp fogalmazol valószínűleg rendszeresen olvasnám. :)
2014. szept. 30. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!