Ez miért van? Miért viselkedik ilyen furán? (kicsit hosszú, de megköszönném ha elolvasnátok mert nagyon fontos ez nekem)
Sziasztok! Köszi a válaszaitokat :) Én is arra gondoltam, hogy rá lett hagyva egy csomó minden de igazából nem tudom, mi ez a hirtelen változás. Olyan semmilyen lett. :/
Utolsó: Ezzel csak az a baj, hogy hülyeség. Amúgy reális lenne ha a lovak tudnának gondolkodni :d
Hol van ez a ló? Lovardában, ahol mások is foglalkoznak vele vagy lovagolják? Milyen a lovász?
1 hónap nagy idő, még a barátságosabb lovaknál is meglátszik, hogy kicsit másképp viszonyul az emberhez.
Na meg a lovászok.... komolyan mondom néha olyan lovak kerültek hozzánk... Megemelted a villát és azt se tudta hova meneküljön, ebből jött, hogy a régi helyén jópárszor megkínálták a nyelével.
Én nem is szeretem az ilyen nagyobb helyeket, ahol bárki cseszegetheti a lovakat.
Az agresszió mögött sokszor erőfitogtatás is állhat, megpróbál feljebb törni a ranglétrán. Sose bántottam ok nélkül lovat, de ha rám rúgna akkor bizony ráhúznék egyet a pálcával és rá is szólnék, mert ezt semmilyen formában sem szabad tolerálni. Ha csipked és nem jóindulatúan csipked, akkor rászólok és kicsit meglegyintem, de utána már elég csak rászólni.
Szerencsére ilyen még nem fordult elő a lovammal, néha van, hogy követelőzik, de ért a szép szóból.
Szemétség az állatok felé? Vagy, hogy szemétség? Itt van, amikor egy ember átesik a ló túloldalára és emberi tulajdonságokkal ruházza fel az állatot. Talán egyedül a majom az amelyik gondolkodik, de ő is csak egyszerűen és a legtöbb tudását tapasztalat alapján szerzi. A többi állat úgymond "ösztönből gondolkodik" de nem gondolkodik. Nem futnak le az agyában összefüggések, hogy azért nem mert. Vagy tudom, hogy csak jót akart. Vagy ez lesz ha ezt csinálom. Az utóbbit megtanulja de csak tapasztalat alapján. Szóval ilyen hülyeséget ne mondjon nekem senki.
A többi részére a válaszodnak:
Igen, valóban azt hiszem, hogy mivel én voltam az egyetlen személy aki közel állt hozzá és szerette, talán most hogy ilyen távol voltam, azt hihette, hogy bennem is csalódott talán. De ez nem igaz. Már várom a nyarat, mert minden nap kint leszek nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!