Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » LSD? Tanácsokat kérek!

LSD? Tanácsokat kérek!

Figyelt kérdés

Mit gondoltok róla? Helyrehozhatja az ember elméjét, ha túlságosan beszűkült a látásmódja és semmi nem hozza már lázba? Mit takar a "bekattanhatsz tőle" duma, a bad tripet, vagy pedig magát a kipróbálást? Kíváncsi lennék még arra, hogy társaságtól függetlenül, az élethelyzet mennyit számít? mit takar egyáltalán az ún. élethelyzet? a lelki békét, vagy pedig a saját életed biztonságban lévő tudását? Karnyújtásnyira van tőlem a dolog, de horrorisztikus hallani a 100féle sztorit, hogy mindenkinél más és más és érezni lehet a változást az életben a tripek után...bárki bármit tud róla írjon!köszi :D

20/L

2014. dec. 12. 22:33
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Én voltam úgy alváshiány miatt halucináltam. 1 hétig az ment, napi 1-2 órát aludtam. Beképzeltem dolgokat amik meg sem történtek, rossz volt.
2015. jan. 15. 10:51
 22/22 anonim ***** válasza:

Nem tudom kipróbáltad e már, de én azt tanácsolom ne az egyik legdurvább hallucinogénnel kezdj, elsőre a varázsgombából ajánlanék egy barátibb adagot mondjuk 2-2,5g

Hasonló a trip természete, de nem olyan levágós mint az lsd

Először vegyél be 1g-t, ha jól reagálsz rá jöhet a többi

Nagyon fontos hogy kis adagot vegyél be először, előfordulhat hogy nem úgy reagálsz rá ahogy kéne, és ez is tud elég durva badtripet okozni, ezt előzheted meg vele

Az is fontos hogy legyen melletted valaki aki józan és vigyáz rád, valaki jó barát akiben megbízol

És a legfontosabb, ha a családodban előfordul mentális betegség hanyagold az összes pszihedelikus szert mert előhozhatják őket ha benned is lappang valami!!!!

Én nemrég próbáltam ki a gombát, életem egyik legjelentősebb élménye volt

Teljesen máshogy láttam a világot, nagyon sok dologra jöttem rá, azóta nyíltabb vagyok az emberek felé

Tartós pozitív változásokat hozott az életemben

Egyébként könnyebb is beszerezni mint az LSD-t

Szerencsére elővigyázatosnak tűnsz, hogy alaposan utánajársz a dolgoknak, nagyon fontos hogy tisztelettel nyúlj ezekhez a szerekhez és legyen egy célod amit el akarsz érni velük, így minimális az esélye hogy baj történik

Gondok általában a felelőtlen használatból adódnak

Írj nyugodtan ha van még kérdésed

2015. ápr. 4. 00:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!