Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » LSD? Tanácsokat kérek!

LSD? Tanácsokat kérek!

Figyelt kérdés

Mit gondoltok róla? Helyrehozhatja az ember elméjét, ha túlságosan beszűkült a látásmódja és semmi nem hozza már lázba? Mit takar a "bekattanhatsz tőle" duma, a bad tripet, vagy pedig magát a kipróbálást? Kíváncsi lennék még arra, hogy társaságtól függetlenül, az élethelyzet mennyit számít? mit takar egyáltalán az ún. élethelyzet? a lelki békét, vagy pedig a saját életed biztonságban lévő tudását? Karnyújtásnyira van tőlem a dolog, de horrorisztikus hallani a 100féle sztorit, hogy mindenkinél más és más és érezni lehet a változást az életben a tripek után...bárki bármit tud róla írjon!köszi :D

20/L

2014. dec. 12. 22:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen megértem miért nem válaszolnak konkrétan, ezért ne neheztelj rájuk. Egyrészt, mert nem is lehet, a dolog leírására nem igazán alkalmas a nyelv. Amiket olvasol élménybeszámolókat azok is leginkább ilyen metaforák, hasonlatok arról, hogy mi is volt ott, nem rendes leírások. A dolog nem olyan, hogy hallucinálsz dolgokat, amiket amúgy is láttál már és csak el kellene mesélni, hogy miket, hanem gyökeresen más, mint bármi a normál tapasztalatban és ezért nincsenek rá szavak és csak hebegni habogni lehet róla. Másrészt meg tényleg tudnak személyes dolgok is történni, amiről nagyon erős bizalom kell, hogy tudjon beszélni valaki. Pláne ha vannak negatív részek, amiken esetleg ő maga sem mer nagyon elgondolkodni.

Az amiről a fűvel kapcsolatban írsz az nem hangzik túl jól. Szerintem ez a mód ahogy azt kezelted pont az, aminek az lehet a vége, hogy az ember a végén nem tudja beépíteni a tapasztalatait a hétköznapjaiba és élete szép és fontos élményeit is megtagadja, mint illúziókat. És öt év múlva már úgy beszél a szerhasználókról, mint szerencsétlen drogosok és a saját kalandjáról úgy, mint eltévejedésről. Lehet túl sokat vársz a szerektől és keveset magadtól. Az LSD élmény is annál mélyebb, minél mélyebb vagy te magad civilbe. Abból az anyagból építkezik, amivé te magad teszed a hétköznapokban.

És az LSD-t is túl lehet használni szerintem. Ha minden héten tolja valaki, akkor a huszadiknál már egybe fog folyni az egész és fogalma sem lesz, hol mi történt. Persze, aki csak rekreációs célra használja, az lehet ezt nem is bánja. Nekem az a véleményem, hogy ezekből a szerhasználatokból nem kéne hétköznapi rutint csinálni, inkább úgy érdemes őket kezelni, mint az ünnepeket :)

2014. dec. 14. 09:23
 12/22 anonim ***** válasza:

"ha fű alatt hajlamos voltam pánikra (10ből 4x), lsd akkor tabu?"

Nézd, ha az elejétől a végéig leéltem volna a te életed, akkor talán megtudnám mondani. Bár akkor ugyanúgy dilemmáznék, mint te most :D

Szóval önmagában ez alapján nehéz eldönteni. Én nem mondanám, hogy tabu. Semmi sem tabu, csak van ami nagyon rossz.

Sokat segítettem, mi? :D

2014. dec. 14. 22:49
 13/22 anonim ***** válasza:
Mikor szívtál füvet? Akkor is depressziós voltál már? Én a helyedben csak akkor próbálnám ki az LSD-t, ha már minden rendben van az életedben.
2014. dec. 14. 23:47
 14/22 anonim ***** válasza:
Esetleg elmehetnél pszichológushoz, el is mondhatnád neki a terved, ha valami sérelmed van, akkor azt lehet meg tudná "gyógyítani", de valami jobbat keress, az sem árt, ha ért a drogokhoz és mivel köti a titoktartási engedély, nem hiszem, hogy probléma lenne belőle.
2014. dec. 14. 23:50
 15/22 anonim ***** válasza:
*fogadalom
2014. dec. 15. 16:26
 16/22 anonim ***** válasza:
Én próbáltm, nem is egyszer! Az első jó volt, nem volt semmi gond. A második is jó volt, bár az csak egy fél volt. A 3. egyben utolsó egy darabig jó volt, amíg rá nem szívtam. Hozzá teszem szintisza volt. Egyből rámtört a "világmindenség", olyan dolgokat láttam és hallottam, amitől majdnem bekattantam. Minden ember egy adóvevőbe beszélt, az én hangomon és az én gondolataimat. Azt hittem, hogy külső erők írányítják a földet, az embereket. Nagyon rossz volt. Teljesen bepánikoltam, mert azt hittem, hogy soha nem jövök le róla. A lényegre térve, tényleg azóta máshogy látom a világot. Máshogy állok hozzá az emberekhez (negatív értelemben). Azóta egyedül ülök itthon. Már nem járok le a szeretett barátaim közé. Mindenkiben a rosszat látom. Téveszméim vannak stb. Szerintem kihozott belőlem egy mélyen rejlő betegséget. A skizófréniához tudnám hasonlítani. De az lehet elme vagy személyiség zavar is. Egy a lényeg: ha ki akarod próbálni, NAGYON VIGYÁZZ! itt egy link, ezt feltétlenül OLVASD VÉGIG! [link]
2014. dec. 20. 19:32
 17/22 anonim ***** válasza:
Sajnálom utolsó. Nincs mitől paráznod.
2014. dec. 22. 01:40
 18/22 A kérdező kommentje:

sajnálom kedves utolsó előtti :( pontosan az ilyen véleménymegoszlások gondolkoztatnak el még inkább a tripekről, hiszen mindenkinek más és más. köszi az élménymegosztást!

most egy pszichiátriai vizsgálatokról szóló könyvet olvasok, amiben leírják, hogyha nem alszom 3 napig, hasonló hallucinációkra tehetek szert, mint amit ez a szer okoz a tripből lejövetel... ez tényleg hasonlatos? :D van valaki, aki tapasztalt ilyet?

2014. dec. 24. 01:20
 19/22 anonim ***** válasza:

Hát velem van néha, hogy kihagyok egy éjszaka alvást, de annál többet tuti nem bírnék ki :D

Vicces ez a félálom szerű állapot, de egy idő után egyszerűen jobban esik elaludni. Amúgy lényegében álmunkban is hallucinálunk.

2014. dec. 24. 01:39
 20/22 anonim ***** válasza:
Én egyszer 5 napig nem aludtam. Semmi különös nem volt, csak hulla fáradtság...
2014. dec. 24. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!