Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » LSD? Tanácsokat kérek!

LSD? Tanácsokat kérek!

Figyelt kérdés

Mit gondoltok róla? Helyrehozhatja az ember elméjét, ha túlságosan beszűkült a látásmódja és semmi nem hozza már lázba? Mit takar a "bekattanhatsz tőle" duma, a bad tripet, vagy pedig magát a kipróbálást? Kíváncsi lennék még arra, hogy társaságtól függetlenül, az élethelyzet mennyit számít? mit takar egyáltalán az ún. élethelyzet? a lelki békét, vagy pedig a saját életed biztonságban lévő tudását? Karnyújtásnyira van tőlem a dolog, de horrorisztikus hallani a 100féle sztorit, hogy mindenkinél más és más és érezni lehet a változást az életben a tripek után...bárki bármit tud róla írjon!köszi :D

20/L

2014. dec. 12. 22:33
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
84%
Depressziós vagy? Ha igen, akkor nehogy kipróbáld, mert pont az ilyenből lehet a bad trip. Ha tényleg érdekel a téma olvasgass a daath-on.
2014. dec. 12. 22:38
 2/22 anonim válasza:
0%

A kábítószer soha nem javít, csak ront a helyzeten. Ha most rosszul érzed magad, néhány (vagy akár csak egy) kipróbálás után hozzászokhatsz, és újra és újra kell a szer, ami egyre kisebb hatással lesz rád. Bizonyos idő elteltével (ez függ a használat gyakoriságától, a személyiségedtől stb.) már bedrogozva is rosszabbul fogod érezni magad, mint most. Az meg vagy a lassú halálhoz vagy pedig a gyötrelmes rehabhoz fog vezetni. Szóval valami mást kéne keresni, ami lázba hoz, mondjuk találni egy hobbit, egy pasit, netán tanulni valamit vagy programokat szervezni a barátokkal... Igazából a kábítószernél bármi jobb.

De akár az Ifjúsági Lelkisegélyt is felhívhatod a 137-00 ingyenes hívószámon. Eléred hétfőtől szombatig 9-21 óra között Telekom vagy T-mobile számról (utcai fülkéből is).

2014. dec. 13. 10:27
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Először szögezzük le, hogy az LSD nem okoz semmilyen függőséget, mivel toleranciát alakít ki. Érzelmi függőséget sem okoz, mert az ember nem azért használja, hogy jól érezze magát.

Ha nem jó a lelkiállapotod, semmiképp nem ajánlom, hogy kipróbáld. Előbb szedd magad renbe, és ha még izgat a dolog, akkor próbáld ki. De akkor is kockázatos a legerősebb hallucinogénnel kezdeni (LSD), mert lehet megijedsz tőle, és jön a bad trip.

Egyébként nekem még sosem volt semmi bajom hallucinogénektől, pedig már próbáltam párat, de azért jobb az elővigyázatosság.

2014. dec. 13. 15:34
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

A kettes válaszoló csak egy papagáj, oda se figyelj rá. A függőségtől itt abszolút nem kell tartanod, az LSD nem olyan.

A körülmények fontosak. Ha teheted, egy olyan ember társaságában csináld, akiben megbízol és akinek van már ilyen tapasztalata. Próbálj minél kevesebb elvárással belekezdeni. Fogadd el ami jön és ne parázz. Első alkalommal kis mennyiséget is tolhatsz egészen nyugodtan, nem kell egyből a közepébe ugrani. Először én is csak egy fél bélyeget ettem meg, jó volt az is. Mondjuk a minőségtől is függ, hogy mennyire üt be.

Amúgy daath.hu-n tényleg olvasgathatsz.

Ha tudsz angolul Joe Rogan-t is ajánlom, elég jókat mond a hallucinogénekről

https://www.youtube.com/watch?v=B4f-GvR72RE

2014. dec. 13. 16:50
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem maradandó változást hozhat az ember életében. Nem attól, hogy rákattan az ember, hanem mert egy annyira erős és eltérő élmény minden mástól amit eddig tapasztalt, hogy utána ott lesz a gondolkodásában. De ebben semmi rossz nincs, mert a többi erős tapasztalatod is ott van veled onnantól. De olyan is sok eset van, hogy valami nem tud a hétköznapokban mit kezdeni az élménnyel.

Az élet helyzet sokat számít és az is akivel kipróbálod. Könnyebb ha ez kis számú ember elsőre és olyanok akikkel oldott vagy, akikkel nincs szennyes a szekrényben és akikkel könnyen tudsz nevetni. Szerintem ha bizonytalan vagy várj. Télen mindenki depisebb eleve. És úgy képzeld el ezt mint egy lélek nagyítót.

2014. dec. 13. 20:04
 6/22 anonim válasza:

Régebben használták terápiás célokra,csak rájöttek hogy ennek a szernek tényleg vannak jótékony hatásai a pszichés betegekre,drog függőkre és ugyebár tiltó listára került,pedig megfelelő felkészültséggel,terapeutával és helyes set és settinggel kiküszöbölhetőek a veszélyei,sőt még jótékony hatással is van a lélekre,arról nem is beszélve hogy az "utazásból" rengeteg tapasztalatot lehet nyerni,kellő önismerettel!

Nem azt akarom mondani hogy használd mert jó és szét csaphatod magad,hanem arra szeretnék kilyukadni hogy ha úgy érzed vagy inkább tudod hogy ebből nem fog származni semmiféle rossz,vagy felszínre törő pszichés konfliktus ami bad trippé alakul akkor megérheti.

2014. dec. 13. 20:14
 7/22 anonim ***** válasza:

Mellesleg nekem van ismerősöm akinek volt egy elég kemény badtripje (nem LSD-től, de ez most mindegy), utána hónapokig látszott rajta, hogy nincs teljesen rendben, de ez fokozatosan elmúlt. Kb egy évvel az eset után aztán beszélgettünk egy nagyot a dologról és akkor már azt mondta, hogy tulajdonképpen nem bánta meg. Tanult belőle.

Szóval talán a badtriptől sem kell annyira félni, bár tudom nem könnyű.

Ja és érdekelne, hogy döntöttél kérdező!

2014. dec. 13. 21:41
 8/22 anonim válasza:
61%
az biztos ha a lelked nincs rendben és gyengébb az idegrendszered semmi esetre se próbáld ki! ha volt nehéz élethelyzeted amire nem szívesen emlékszel vissza akkor sem, haluzhatsz nagyon morbid dolgokat is, engem is érdekelt, hogy milyen is lehet az az állapot, de olyan ember tanácsolta nekem ugyan ezt amit én most neked, aki képben van az ilyesmi dolgokkal. kevés szerintem amúgy is az olyan ember aki lelkileg elég erős ehhez a droghoz, és nem lesz tőle utána semmi baja, vagy épp nem okoz magában vagy másban kárt a hatása alatt... szóval az egész meg annyit nem ér szerintem ...
2014. dec. 13. 21:58
 9/22 A kérdező kommentje:
okean! pontosan ilyen kommentárra vágytam!! na így már világos minden, a többi sztori is hasonló volt amiket hallottam, de úgy beszélnek róla mikor rákérdezek, hogy milyen volt? mintha azt kérdezném, melyik a kedvenc póza az ágyban...és nem azért, mert olyan elmondhatatlan érzés stb, hanem egyfajta intim lelki dolog,és a végén én érzem magam hülyén hogy feltettem nekik a kérdést haha :DD lassan már egy LSD szüzességet is be lehetne építeni a szlengszótárba...:D
2014. dec. 14. 05:12
 10/22 A kérdező kommentje:

mindenféleképpen ki szeretném próbálni:)a kérdés az, hogy mikor és hol...amúgy nem vagyok az a fajta kicsapongó típus, mindig tudom hol van a határ (nyugtatóktól a víz kiver, szintetikáktól úgyszint, az LSD ez alól kivételt tehet), de most elég sok út megnyílt előttem korom ellenére (házvásárlás, rossz entitás (!) stb)

de valahogy a füves korszakom INTENZÍV 3 hónap után olyan izgalmassá vált az élmény, mint kibontani egy doboz tejet..

amikor benne voltam elhittem, hogy komplett filozófus vagyok, majd meg is nyíltam egy ideig lelkileg és mentálisan, de ma már csak ott tartok, hogy azt se tudom mit csináltam abban a 3 hónapban, úgyhogy azok az emlékek a lomtárba kerültek :DDDD

ja, POSZTSZKRIPT! ha fű alatt hajlamos voltam pánikra (10ből 4x), lsd akkor tabu?

2014. dec. 14. 05:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!