Az új fiatal generációnak ki találta ki ezeket az énekeseket, műsorokat?
10-en, 20-on évesekről beszélek. Inkább a 10-en évesek esnek bele.
Lady Gaga, SP, Miley Cyrus, Kesha, One Direction, stb...
Éjjel-nappal Budapest, Édes Élet, stb...
Minden fiatal tökéletesnek akar látszani, és lenézik a másikat, amiért az nem menőbb, mint ők. Éjjel-nappal Budapest követők, Miley Cyrus, akinek olyan gazdag, előkelő személy látszatát keltő filmjei vannak.
Minden fiatal ezt csinálja, anyagi helyzettől, hovatartozástól függetlenül. Szerte a kerek világon.
Ezekből a fiatal generációkból valami party girl-ek, meg modellek lesznek, mellesleg akik már 15 éves korukban elvesztik a szüzességüket.
Ha Bryan Adams, meg ehhez hasonló normálabb énekesek lennének a kedvenceik, biztos nem így viselkednének.
Éjjel-nappal Budapest 16-os karika? Mégis nézik 10-en évesek, csak szét kell nézni facebook-on a Éjjel nappal Budapest klubban.
Mi bajod van azzal hogy valaki markas (tartos, jo minosegu) ruhakat vesz, hord, hangulatjeleket hasznal, x eloadot meg x musort szeret? Vagy hogy sikeres akar lenni, penzt, elismerest szeretne? Attol meg lehet kedves, megerto, okos, baratsagos, segitokesz ember.
A szuzesseg elvesztese pedig mindenki maganugye.
Nem te vagy az a gyoker akinek volt mar kint vagy 6 effele kerdese es tobb mint a felet toroltek?
Valaszoltak a kerdesere de ignoralva azokat pampogott ilyen sz-rsagokrol, mint te.
Minden kornak megvolt a dilije.
Akkora degenerált gci a kérdező, hogy azt szavakkal nem lehet leírni.
Hetente 4-5 kérdést felrak, krvára nem reagál a válaszokra, nyomja a saját anti-konformista fszságait, és erre veri a szűz pélóját.
#9 - Pesti vagyok. Igazándiból arra próbáltam rávílágítani, hogy az ismerőseim 95%-a inkább ül le GoT-ot nézni, mint sem az É-N Budapestet nézze. (A maradék 5%-ot meg az idóták teszik ki.) Amúgy mindig is volt egy réteg, aki vevő volt az ilyen jellegű műsorokra és mindig is lesz.
Érdekes módon engem nem nézz senki véres rongynak, pedig a Facebookon a profilképem több, mint 1,5 éves. Nem, nem tükörben fotozós, csücsörítős. A barátnőimmel vagyok rajta, miközben éppen a karácsonyi osztálykirándulásunkra utazunk. A borítóképemen is szintén velük vagyok, Brassó egyik terén ülünk, az idei osztálykiránduláson. Amúgy kb. szőkőévenete egyszer posztolok a falamon, mégsem kezel senki véres rongyként. Nagyon durván el vagy tévedve kérdező.
Nem hiszem el, hogy ezt a kérdezőt nem lehet már végre kitiltani. Naponta jön ide az életfilozófiájával ami a realitás talaján a béka segge alatt van. Egész nap ezen kattog mint valami függő, már nagyon irritáló és hiába jelenti mindenki napi 3szor, semmit nem csinálnak vele.
Szelektálni kéne, ki használhatja az internetet, meg ki nem.
8-as vagyok, már megint.
Kérdező a korosztályunk nagy és nagyon sokféle. Én azt vettem észre, hogy az én környezetemebn a nagy többség inkább amerikai sorozatokat nézz. Ha gondolod kérdező összeírok neked egy listát a népszerű tini sorozatokból. Vannak akiknézik az É-N Bp-t, de ha nekik ez tetszik akkor csak nyugodtan nézzék. Inkább keress magadnak a mai fiatal generáció szapulása helyett egy hobbit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!