Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek mitől lehet...

Szerintetek mitől lehet unalmas egy fiatal pasi? Mik ennek a jelei, vagy konkrét jellemzői?

Figyelt kérdés
2014. júl. 13. 21:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha nem kommunikál,vagy ha éppen be nem áll a szája:) -Ez egyénfüggő.
2014. júl. 13. 21:58
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem minden nőtársam nevében kijelenthetem, hogy legfőképp a kommunikáció milyenségétől vagy beszéd nélkül lesz unalmas egy fiú.
2014. júl. 13. 22:08
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
attól, ha céltalan, nem ambíciózus, nem mozgatja semmi, nem szeret semmit
2014. júl. 13. 22:13
 4/8 anonim ***** válasza:

-nincs életcélja

-nincs humora

-nem lehet vele semmit csinálni, ami nem annyira komoly (inkább vidámabb, könnyedebb), mert nincs értelme, nincs kedve, minek az neki

-nincsenek hobbijai

-otthon tespedne 24/7

-nem lehet vele spontán semmit sem csinálni, mert mindent mindig percre pontosan eltervez

2014. júl. 13. 23:29
 5/8 anonim ***** válasza:
41%

Ezt most nőktől kérdezed? Nem baj, azért válaszolok. A nők többségénél:

unalmas pasi = csendes, visszahúzódó, "túl kedves"

izgalmas pasi = magabiztos, bunkó, céljai vannak, nagyszájú, amolyan alfahím típus

ez a nők többségénél konkrétan így működik, és csak azért írtam le, mert amit a nők mondanak (főleg párkapcsolati kérdéseknek), azt általában le kell fordítani.

2014. júl. 14. 06:56
 6/8 anonim ***** válasza:
41%
majd elfelejtettem, ugye a humor is fontos tényező, mivel a legtöbb nő házi szórakoztató bohócot is keres a férfiban, ezért elvárja, h humorod is legyen, az persze nem baj, h neki nincs, meg h ő teljesen unalmas.
2014. júl. 14. 06:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Miért pont pasi? Miben különbözik egy nő unalmassága egy férfi unalmasságától? ..szerintem nincs különbség, a fenti válaszok ugyanúgy illenek a nőkre is, mint férfiakra.
2014. júl. 14. 12:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Férfi vagyok.

3-as 4-es jókat mond, szerintem ők reprezentálják az értelmes nő kategóriát. Meg is felelek minden "követelménynek".

1-es 2-es viszont a felszínes nők akiknek csak az számít, hogy tudja eladni magát egy férfi. Nos nem, nektek nem felelek meg, mert nem beszélek olyan sokat és már az elején leírtok. Ettől függetlenül ha valakivel egy témára akadok, akkor órákig is eltudok beszélni.

2014. júl. 15. 02:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!