Most mit csinálnak ezek a fiatalok?
Mi ez? 34 éves vagyok, de fogalmam sincs ezekről a mai fiatal szlengekről.
Mivel nem követem ezeket, szerintem ilyen korban már senki, most a szülő persze hogy nem tudja, mit csinál a gyerek. Most ha lenne egy gyerekem, megyek kpop-ra, meg ddonozni! Majd jövök, De mi az? Míg haza nem jön belőve. Az én időmben (10-en éves, huszon éves 1990, 2000) ilyen még nem volt, kpop, okostelefon, Nagyon fel kell készülni most, ha gyereket vállalunk, a szlengekre. Mert lehet, hogy tényleg belőve jön haza.
Én azt sem tudom, mi az az okostelefon, de nem is érdekel. Nekem nem kell rá extra, wifi, tv-t nézni nem azon szoktam, internetezni sem.
Nem is pózolok vele. Nekem jó egy régi telefon, telefonálni, sms-ezni pontosan célnak megfelelő.
Nem igazán értem a kérdést.
"Nagyon fel kell készülni most, ha gyereket vállalunk, a szlengeke"
De hát a szlengek csak SZAVAK..
Megyek kpop-ra?
a Kpop azt jelenti koreai pop (K mint Korea). Ez egy zenei stílus/műfaj.
A linken látható dolog azaz a sasaengek pedig ahogy azt írja megszállott rajongók , de ilyenek csak koreában vannak.
Ezért nem fog belőve haza menni a gyereke mert kpopot hallgat meg képeket csinál magáról , de el kell fogadni, hogy a világ fejlődik:D
Szétnézek a facebook-on, hogy idősebbek (40-60 évesek) is használnak e smiley-kat. Komoly lenne, ha ők is a mondatuk után biggyesztenének egy szivecskét, macskafület, vagy egy sárga fejet.
Komolyan, megfájdul a fejem, ha ilyen smiley-kat látok.
A te szüleid tudták mi az a tamagocsi? Pedig a '90-es gyerekek szinte csak erre vágytak.
Egyébként nem értem miért ne tudnának új dolgokról a szülők. Nem mindenki fél betegesen a modern eszközöktől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!