Most mit csinálnak ezek a fiatalok?
Mi ez? 34 éves vagyok, de fogalmam sincs ezekről a mai fiatal szlengekről.
Mivel nem követem ezeket, szerintem ilyen korban már senki, most a szülő persze hogy nem tudja, mit csinál a gyerek. Most ha lenne egy gyerekem, megyek kpop-ra, meg ddonozni! Majd jövök, De mi az? Míg haza nem jön belőve. Az én időmben (10-en éves, huszon éves 1990, 2000) ilyen még nem volt, kpop, okostelefon, Nagyon fel kell készülni most, ha gyereket vállalunk, a szlengekre. Mert lehet, hogy tényleg belőve jön haza.
Én azt sem tudom, mi az az okostelefon, de nem is érdekel. Nekem nem kell rá extra, wifi, tv-t nézni nem azon szoktam, internetezni sem.
Nem is pózolok vele. Nekem jó egy régi telefon, telefonálni, sms-ezni pontosan célnak megfelelő.
A dolgoknak. Csak közben véletlen rossz gombot nyomtam.
Gondolj bele, annyi új technikai újítás van hogy ezzel képtelenség lépést tartani. A fiatalok szlengje is ilyen, õk meg nem foglalkoznak a régebbi dolgokkal. 34 éves vagy, akkor te tudod még hallgattál Halász Juditot, a mai fiatalok azt se tudják hova sorolják be
"Én azt sem tudom, mi az az okostelefon, de nem is érdekel. Nekem nem kell rá extra, wifi, tv-t nézni nem azon szoktam, internetezni sem.
Nem is pózolok vele. Nekem jó egy régi telefon, telefonálni, sms-ezni pontosan célnak megfelelő."
Ebből egyrészt kiderül, hogy tudod, hogy mi az. :-)
Másrészt semmi gond azzal, hogy neked nem kell, csak ezt nem kell úgy beállítani, hogy ez érték, vagy hogy ezzel jobb lennél, mint azok, akik használnak okostelókat (mert finoman bár, de ezt sugallja az egész posztod, hogy "ó, ezek a mai fiatalok"). Mindenkitől utálom ezt a sirámot, hiszen tudjuk, hogy mindig az új, aktuális generáció a borzasztó és elviselhetetlen, de 34 évesen te extrán fiatal vagy ehhez a mentalitáshoz....ja, és :-D
És ez az egész onnan indult, hogy megnéztél egy kpop-ról szóló cikket...
Azt írtad, 34 éves vagy, akkor felnőttként lehetne annyi eszed, hogy rákeresel az interneten. A Kpop nem egy szleng, bármennyire is szeretnéd úgy beállítani. Ja, és senki nem várja el, hogy olyanról nyilatkozz, amihez semmit nem konyítasz.
Ha valaki nincs benne ebben a koreás témában, félreérthet egy ilyen cikket is, akárcsak te.
(előző)
arról meg ne kezdjünk el vitatkozni, hogy a szaszengek mennyire normálisak...
ezek a sasaeng fanok
ők csak Koreában vannak és nem minden Kpopper ilyen!! a Kpop nem rontja meg a gyaerekeket, most nehogy már a sasaeng fanok miatt legyen már rossz a kpop:D
igen, ők elég degeneráltak, de a legtöbb rajongó tiszteletben tartja kedvence magánéletét!
Kedves #6-os válaszoló..kpopot nem játszanak discokba se nightclubbokba még csak véletlenül se:)
A kpop fanok (főleg Magyarországon) 80%-a LÁNY szóval nem hinném , hogy egymásnak ráznák a seggüket a clubbokba amúgy se. A kpop ESETLEG adhat a gyerekednek egy életcélt húha és attól még, hogy valaki fényképezi magát a tükörben ugyanúgy TANULHAT az iskolában majd vállalhat munkát és élheti az életét attól mert csinál magáról pár képet.
Ja és: :DDDDDDDDDDDDDDDDDD :) :P :3 ^^ :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!