Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Most mit csinálnak ezek a...

Most mit csinálnak ezek a fiatalok?

Figyelt kérdés

[link]

Mi ez? 34 éves vagyok, de fogalmam sincs ezekről a mai fiatal szlengekről.

Mivel nem követem ezeket, szerintem ilyen korban már senki, most a szülő persze hogy nem tudja, mit csinál a gyerek. Most ha lenne egy gyerekem, megyek kpop-ra, meg ddonozni! Majd jövök, De mi az? Míg haza nem jön belőve. Az én időmben (10-en éves, huszon éves 1990, 2000) ilyen még nem volt, kpop, okostelefon, Nagyon fel kell készülni most, ha gyereket vállalunk, a szlengekre. Mert lehet, hogy tényleg belőve jön haza.

Én azt sem tudom, mi az az okostelefon, de nem is érdekel. Nekem nem kell rá extra, wifi, tv-t nézni nem azon szoktam, internetezni sem.

Nem is pózolok vele. Nekem jó egy régi telefon, telefonálni, sms-ezni pontosan célnak megfelelő.

2014. júl. 12. 23:48
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
A média kényezteti el őket a sztárokkal.
2014. júl. 13. 22:09
 22/40 anonim ***** válasza:
100%

"A média kényezteti el őket a sztárokkal."

Egy újabb mélyenszántó, bölcs, önálló gondolat. Jó látni, hogy 34 évesen ilyen érett gondolkodású vagy.

<irónia off>

2014. júl. 13. 22:10
 23/40 A kérdező kommentje:
Nézd meg Lady gaga-t, Miley Cyrus-t, SP-t, Justin Beaber-t, és akkor mind, hogy nem igaz.
2014. júl. 14. 00:29
 24/40 A kérdező kommentje:
Meg az éjjel-nappal Budapest, Való világ, ami a fiatalok kedvence, ezekből lehet nekik tanulni.
2014. júl. 14. 00:32
 25/40 anonim ***** válasza:
85%

Eddig én magam sem tudtam mi az a Kpop, de 30 évesen nem is fog már érdekelni az amire a tinicsajok rázzák a seggüket.

Valamikor sokan nem tudták mi az a szintipop, miért szinti, hanyadik szinti stb, de akit érdekelt az tudta mi az, de lehet hogy aki nem tudta nem is akarta megkérdezni valamilyen akkor létezõ fórumon.

Kérdezõ, az irásodból az jön le hogy nincs még családod, szóval ráérnél az ilyeneken akkor rágódni amikor már akkora gyereked lesz akihez értelmezõ kéziszótár kell

2014. júl. 14. 00:56
 26/40 A kérdező kommentje:
A facebook-on azt is utálom ,amikor valakinek névnapja vagy születés napja van. Akkor azzal nem lehet beszélgetni, mert akkor ő a sztár, és legalább 150 felköszöntést olvasgatni, két három oldalon keresztül. A felköszöntés tart még két nap múlva is.
2014. júl. 14. 02:47
 27/40 anonim ***** válasza:
100%
34 évesen milyen egetverõ gondjaid vannak barátom
2014. júl. 14. 08:10
 28/40 anonim ***** válasza:
100%
Vagy kamasz vagy még, és akkor értem, épp lázadó korszak stb., de akkor nem értem, miért írtad,h.elmúltál 30. Ha meg tényleg elmúltál 30, akkor nem tudom, mi történt a szellemi fejlődéseddel az elmúlt 10-15 évben.
2014. júl. 14. 08:36
 29/40 A kérdező kommentje:
Az xd-zősökről: hú de szép a cipood! nem is igen, am 333 ksznm DDD
2014. júl. 14. 16:06
 30/40 anonim ***** válasza:
100%
Menj kezeltesd magad.
2014. júl. 14. 23:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!