Mennyire lenne égő, ha egy kamasz, fiatal fiú elsírná magát csonttöréstől, vagy egyéb, nagyobb sérülésektől?
Szerintem nem. Ha ott állnék mellette valószínűleg én is sírnék ha látom,hogy mennyire szenved...
egy lány
Nekem több csontom volt törve-repedve
Ahogy akkor hívtam a kabbés ujjam és a kézfejemben még két csont ekkor hat éves lehettem bőgtem mint az állat.
2 bordám 13 évesen elnyaltam biciklivel ráestem egy járdaszegélyre ennél joban semmi sem fájt de akkorát estem hogy nem voltam magamnál csak hazatekertem másnap faterommal felhúzattam magam az ágyból és bementünk sürgősségire.
harmadjára 17 évesen robógóval nyaltam el szilánkosra tört az arccsontom a helyzet ugyanaz mint az előzőnél.
A borda törés fájt a legjobban az hónapokig. Az arcom meg egyből lezsibbadt ahogy megdagadt semmit nem éreztem és van amelyik részén pl az ajkam felett nem is érzek semmit.
De szerintem ha csonttőrés után aki nem bőg az nincs magánál és egyáltalán nem szégyen annál jobban vagy egyenlően csak a fog tud fájni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!