Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Kamaszok! Van Twitteretek?

Kamaszok! Van Twitteretek?

Figyelt kérdés
Használod? Mit gondolsz az ottani közösségről?

2014. ápr. 20. 21:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
36%
7 -es ki az az amerikai színésznő aki követ???? :-)
2014. ápr. 22. 08:50
 12/22 anonim ***** válasza:
90%
Nekem is van, és nagyon szeretem, de nem tudja valaki véletlenül, hogy hogy lehet a szmájlikat "használni"?:D Mert nekem nem jelennek meg az újak. :(
2014. ápr. 22. 12:20
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

7-es vagyok.

A Vámpírnaplók egyik színésze, Kat Graham. ( lehet ez a név azoknak nem mond semmit, akik nem szeretik a Vámpírnaplókat, vagy nem tudják, hogy ki. De én nagyon örülök neki*.*

2014. ápr. 24. 17:22
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Engem a Fall Out Boy követ :P
2014. ápr. 24. 22:41
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy vajon az ilyen híres emberek miért követnek be random embereket? :D

Engem AnnaLynne McCord (90210 - Naomi) testvére (Rachel McCord) követ. Nagyon örülök neki, de nem igazán értem a miértjét. :)

2014. ápr. 24. 22:52
 16/22 anonim válasza:
52%
Nekem is van, de a többiekhez hasonlóan ritkán használom, mert feleslegesnek tartom. Szerintem nem a legértelmesebb közösségi oldal. Magyarországon nem olyan sokan használják, még mindig a facebook a divat, nem úgy mint például a németeknél, ők éjjel-nappal twittereznek. A facebook-nak sokkal több hasznát látom.:)
2014. máj. 2. 18:38
 17/22 anonim ***** válasza:
69%
igazából facebookot gyakrabban használom. a twitterre csak a hobbim miatt járok fel, ugyan is szeretek képeket szerkeszteni, és azokat rakom fel oda. de 16 követőm van, úgyhogy nem vagyok túl sikeres :D 14/L
2014. máj. 4. 20:05
 18/22 anonim ***** válasza:
69%
Angol tudással nagyon jó, és kialakulhat egy érdeklődési köröd, nem kell fölösleges hülye posztokat nézegetni mimt facebookon:)) én kb. ugyanannyit használom mimdkettőt, de a twitter mostanában kicsit közelebb áll a szívemhez;) 14/L
2014. máj. 15. 22:46
 19/22 anonim ***** válasza:
51%
Van, imádom! :D Fantasztikus közösség, ott sosem unatkozom... már jobban szeretem, mint a Facebookot
2014. máj. 24. 20:36
 20/22 anonim ***** válasza:
25%
van, de nem használom..használnám ha mondjuk lennének fent közeli ismerőseim mert akkor lenne értelme hogy mindenfélét megosztok a neten, így sajnos nincs, remélem egyszer a twitter népszerűsége is eléri Magyarországot mert én tényleg szívesen használnám :))
2014. aug. 16. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!