Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit csináljak 41°C-ban ha...

Mit csináljak 41°C-ban ha unatkozom? Ki se megyek mert megdöglök a melegtől. (többi lent)

Figyelt kérdés
mit kezdjek? gépen játszani nemnagyon tudok mert nemvalami nagy a gépem és amik vannak már meguntam.. a facebook uncsi.. de nincs is nagyon senki anyán kívül aki itthon lenne.. Ő meg nem ér rá hogy velem legyen.. egyedül vagyok.. mit csináljak? -nem hülye, rosszindulatú választ kérek) köszi

2013. júl. 29. 11:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Látom rossz tapasztalatok uralkodnak nálad. Akkor tegyél fel olyan kérdéseket, ami nem ennyire egyértelmű, és felesleges. Így nem lesz rosszindulatú a válasz.

Miért nem olvasol valami könyvet? Vagy segítesz be a házimunkába otthon? Anyukád biztos örülne, ha valamivel kisegíted őt. Tiszta lesz a ház, és kedves gesztus is. Vagy alkoss. Rajzolj, fess, akármi. Gondolj bele, valamivel a digitális korszak előtt is elvolt az ember. Nem volt tv, számítógép. És akkor sem unatkoztak. Gondolom. :D

2013. júl. 29. 11:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Együtt érzek veled, ez a nagy meleg valóban lehangoló.

Ha már itt vagy a GY.K-en, akkor olvasgasd a kérdéseket, próbáld megkeresni a választ, meglátod, hogy jobban megy az idő.

2013. júl. 29. 11:54
 3/3 A kérdező kommentje:
Én inkább... hát most anya sem csinál semmit.. csak tv-t néz, és ez így lesz egész nap.. magamról: bicikli mániás vagyok.. nagyon szeretem a bmx-et.. régóta szerezi akarok egyet csak nincs rá pénzem, és összerakni meg alkatrész sincs.. de ha lenne azt csinálnám először :)
2013. júl. 29. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!