17 éves lányként unatkozom és magányos vagyok, hogyan töltsem a nyári szünetet?
Már így is eléggé depressziós vagyok, nem akarok nég jobban elsüllyedni a magányban. A suliban-osztályban csak 1-2 barátom van, így ott is sokszor unatkoztam. Csak 4 barátom van, de velük sem olyan kapcsolatban, hogy sülve-főve együtt legyünk.
Tervezek a nyári szünetre kertészkedést, rajzolást, olvasást, varrást, ajándékkészítést, és már odáig süllyedtem, hogy tanulni is van kedvem, az angol érettségire is tanulnék. De ezek mind magányos tevékenységek, unom már az otthoni légkört, most is éppen a könyvtárba tartok, hogy kivegyek egy vagon könyvet, már rég nem olvastam... Már irritált a ház, nen bírtam megmaradni otthon... De a többi napot hogy töltsem?
Eléggé internetfüggő lettem, emiatt nem igazán tudom feltalálni magam.
Amúgy Pest megyei vagyok, Bp. vonattal fél órára van innen.
17L
Ha feljössz Pestre akkor csinálhatunk valamit :D
17/F
Ahogy az előttem válaszoló is írta nézz pl.sorozatokat
vannak igazán jók.
Walking Dead
Supernatural
Game Of Thrones
American Horror Story
666.Park Avenue
Fringe
Legend Of The Seeker
Diákmunka, önkéntes munka, karitatív munka.
Menj el valami sportversenyre (van egy csomó olyan, amihez nulla előképzettség kell, pl. futás, bringa)!
Iratkozz be valami tanfolyamra (pl. vizimentő, az szerintem nagyon menő és még értelme is van, de a barlangászat is klassz).
Nyári tábor (van felnőtteknek is), túraegyesület.
Persze az érdeklődési körödről semmit nem írtál, így baromi nehéz hasznos ötletet írnunk, de szerintem valamiféle értelmes társaságra volna leginkább szükséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!