Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » 17 éves lányként unatkozom és...

17 éves lányként unatkozom és magányos vagyok, hogyan töltsem a nyári szünetet?

Figyelt kérdés

Már így is eléggé depressziós vagyok, nem akarok nég jobban elsüllyedni a magányban. A suliban-osztályban csak 1-2 barátom van, így ott is sokszor unatkoztam. Csak 4 barátom van, de velük sem olyan kapcsolatban, hogy sülve-főve együtt legyünk.

Tervezek a nyári szünetre kertészkedést, rajzolást, olvasást, varrást, ajándékkészítést, és már odáig süllyedtem, hogy tanulni is van kedvem, az angol érettségire is tanulnék. De ezek mind magányos tevékenységek, unom már az otthoni légkört, most is éppen a könyvtárba tartok, hogy kivegyek egy vagon könyvet, már rég nem olvastam... Már irritált a ház, nen bírtam megmaradni otthon... De a többi napot hogy töltsem?

Eléggé internetfüggő lettem, emiatt nem igazán tudom feltalálni magam.

Amúgy Pest megyei vagyok, Bp. vonattal fél órára van innen.

17L

2013. jún. 25. 14:54
 1/8 anonim ***** válasza:
47%
gyere hozzám... feleségül! :D
2013. jún. 25. 14:56
 2/8 anonim ***** válasza:
47%
Ismerős csak én pali vagyok
2013. jún. 25. 14:57
 3/8 anonim ***** válasza:
47%
ha nem pest megyei lennél mondanám, hogy velem
2013. jún. 25. 14:57
 4/8 anonim ***** válasza:
47%
Én is hasonlóan vagyok.Eddig mindig vártam nyarat mindig voltak tervek amik össze is jöttek.De most valahogy olyan semmilyen volt egész év.Bementrm suliba és se nem örültem se nem bántam hogy ott kell lennem olyan semmilyen volt és a nyáriszünet sem mozgatott meg jobban annyi hogy még most annyira se tudom lefoglalni magam mint sulival.Nekem vannak barátaim haverok de nincs hangulatom semmihez valahogy.Én rajzolok graffitizek meg gépezek eljárok ide oda csak úgy egyedül sétálni ilyesmi.Nem tudom mi lett velem :( Leginkább egy bnő hiányát érzem is függőben is vannak a dolgok szerintem vele tudnák 1-2 dolgot csinálni :P
2013. jún. 25. 14:58
 5/8 anonim ***** válasza:
47%

Ha feljössz Pestre akkor csinálhatunk valamit :D

17/F

2013. jún. 25. 15:01
 6/8 anonim válasza:
olvass,nézz sorozatokat,írj verset/regényt,
2013. jún. 25. 15:04
 7/8 anonim ***** válasza:

Ahogy az előttem válaszoló is írta nézz pl.sorozatokat

vannak igazán jók.

Walking Dead

Supernatural

Game Of Thrones

American Horror Story

666.Park Avenue

Fringe

Legend Of The Seeker

2013. jún. 25. 15:29
 8/8 anonim ***** válasza:

Diákmunka, önkéntes munka, karitatív munka.

Menj el valami sportversenyre (van egy csomó olyan, amihez nulla előképzettség kell, pl. futás, bringa)!

Iratkozz be valami tanfolyamra (pl. vizimentő, az szerintem nagyon menő és még értelme is van, de a barlangászat is klassz).

Nyári tábor (van felnőtteknek is), túraegyesület.

Persze az érdeklődési körödről semmit nem írtál, így baromi nehéz hasznos ötletet írnunk, de szerintem valamiféle értelmes társaságra volna leginkább szükséged.

2017. jún. 25. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!