Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Átlagosság + szegénység +...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagosság + szegénység + bénaság = magányos élet?

Figyelt kérdés

Így néz ki a képlet minden esetben, vagy lehet kivétel?

Mielőtt torkot harapnátok, tőlem telhetőt megtettem, kihoztam magamból.

2013. jún. 21. 20:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
51%
Minden tőled telhetőt megtetted? És utána mi? Feladtad? Na látod haver itt a baj!:)
2013. jún. 21. 20:31
 2/18 anonim ***** válasza:
Nem, sőt a középszerű emberek között pont, hogy ezek a népszerűek. Magányos nem leszel, mert sajnos Magyarországon a többség véleménye, hogy nem lehet boldogulni, mert mások előnnyel indulnak. Én azokkal az emberekkel szocializálódom szívesebben, akik hajlandóak erőt befektetni az életükbe, ebből kifolyólag kevesebbet is panaszkodnak.
2013. jún. 21. 20:31
 3/18 A kérdező kommentje:
hear my shout: nem adtam fel, de így sem értem el az égvilágon semmit a nőknél.
2013. jún. 21. 20:32
 4/18 anonim ***** válasza:

Ha leküzdöd a harmadik váltózót, akkor egyenlőtlenséggé alakul a képlet.:D

Nem tettél meg mindent, mert görcsösen akarsz párt találni, és nulla az önbizalmad.

2013. jún. 21. 20:32
 5/18 anonim ***** válasza:
Béna nem vagyok ,de amúgy néha előfordul az ilyen. Most is egyedül megyek kocsmázni, szép estét.
2013. jún. 21. 20:33
 6/18 A kérdező kommentje:
Ez igaz, temérdek pofára esés után tényleg nem maradt csepp önbizalmam sem. Mindjárt jön a "rossz helyen próbálkozol".
2013. jún. 21. 20:34
 7/18 anonim ***** válasza:
Tényleg rossz helyen próbálkozol. Először nem a nőknél kéne, hanem magadnál. Először magadhoz közeledj, aztán csodálkozz ha nincs önbizalmad. Ha magadat mélyre ásod, elfojtod, elpusztítod, akkor hogyan bízz magadban?
2013. jún. 21. 20:36
 8/18 anonim ***** válasza:
Nem próbálkozol rossz helyen, de erőltetni sem kell. Már 40 éves vagy és kapuzárási pánikod van? Ha nem, akkor hova kell sietni? Nekem most 3. éve nincs komoly kapcsolatom, mégsem megyek minden este újat keresni a szomszéd pub-ba. Ha van valaki érdeklődésre méltó, akkor úgyis aktivizálom magam. Ha kajtattam csajok után, az eddig sosem lett komoly.
2013. jún. 21. 20:39
 9/18 anonim ***** válasza:
Áh, tuti nem annyira szörnyű a helyzet, idővel mindenki talál magának párt. Most gondolj bele, sok tolókocsis, beteg ember is talál magának párt és boldogok, pedig nem gazdagok. Minden hozzáállás kérdése barátom, nekem elhiheted! 23F
2013. jún. 21. 20:41
 10/18 A kérdező kommentje:
Nyolcas, 22 évesen se kapcsolat, se csók, se szex. Szerinted ez természetes és rendjén van így?
2013. jún. 21. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!