Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a pasi meghív egy pizzára mondjuk, és már úgy gondolja, hogy teljesen le vagy kötelezve neki, szóval azonnal jöhet a csók, a szex? Ennyire nagy a szegénység itt?
Miért,úgy gondolja,kedves kérdező?:O
Milyen szegénységre gondolsz?
Ha ötfogásos vacsorára hívna meg,akkor lekötelezve éreznéd Magad vagy "érzelmi szegénység"-re gondolsz?Vagy mi van?:D
Pff neked ez erről szól? Etetnek-itatnak, satöbbi, ezért te szexuális ellenszolgáltatást nyújtasz?
Nem gyenge, hol nevelkedtél?
Hát azért, egy hófehér limóban csak könnyebben szétteszi a lábát a kisasszony.., ugye?
:D
Szerintem, 19/L, nem kéne lekötelezve éreznem magam mint lány, még akkor sem, ha 5 fogásos vacsorára hív a pasi.
DE! mégis ti, pasik úgy viselkedtek.
Példa: Megismerkedem egy sráccal a suliban, elhív egy fagyira, aztán meg fizet még egy capuccinot. Ezek után oda áll elém és várja, hogy megcsókoljam.
Vagy másik példa: Meghív egy pizzára, sétálgatunk, és a következő kérése az, hogy jöjjek fel hozzá (egyértelműen kiderül, hogy szexelni).
Vagy még egy példa: Mondja, hogy megihatnánk valamit. Elmegyünk egy kávézó, ott már húzza a száját, hogy sütit azért ne kérjek.. a rendelés végén meg rám mászik.
Én sem azt mondtam,hogy érezd lekötelezve ilyen szempontból Magad...
Egyébként ez a három példa egy fiúhoz köthető?Vagy háromhoz?Mondjuk lényegtelen,de igaza van az előzőnek,nem muszáj elfogadni a meghívást,ha csak barátként tekintesz a srácra...:)
Kisasszony, ezek a srácok csak du.ni akartak.
Te meg kapcsolatot.
Ennyi. És igazat adok annyiban, hogy vannak akik ennyire szegények - érzelmileg. És a kérdés alapján teljesen félreértettelek.
Legyen szerencséd legközelebb!
2. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!