Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak most? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Van egy csaj júniusban lesz 14 én meg májusba 13. Szerelmes vagyok belé. Amikor kiborul akkor ráírok facen és meghallgatom és próbálok segíteni neki. de amikor semmi baja nincs akkor b@szik visszaírni facen. történt hogy az ask.fm-en belinkeltem neki egy videót amit facen megosztottam de nem figyeltem és a facebook-os beépített linket küldtem el.
Annyit írt vissza: lesz@rom?!
És ez tök nyilvános. Facen letiltottam h ne lássa de már a posztot amiben megosztottam töröltem. Szerintetek feloldjam a csajt?
ez egy nagy kérdés bomba értelmes válaszokat várok.
2013. ápr. 17. 15:18
1/4 anonim válasza:
a csaj le se szar téged...:) oltsd fel tiltást ha úgy érzed, de te is szard le őt...-.- csak sírni tud neked semmi másra nem kellesz neki sajnos:/ :)
2/4 anonim válasza:
várj még 5 évet és a tied a csaj!
3/4 A kérdező kommentje:
az sok......
2013. máj. 8. 16:48
4/4 MarkoG válasza:
szemetesláda vagy neki, nem érdemel meg téged, tudom érzel valamit, de türelem:) 13 vagy még sok hal van a tengerben
a lány meg egy szemét ha le se szar ... 14éves kisliba
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!