Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők miért néznek meg olyan sokan ha elegáns ruhában vagyok?
Figyelt kérdés
ma 07:48
2/10 anonim válasza:
Te nem nézel meg egy nőt, ha elegáns ruhában van?
3/10 anonim válasza:
Nekem pont nem jön be az elegáns ruha. Amúgy se szoktam vadidegen fickókat bámulni.
4/10 anonim válasza:
Ismerek olyat aki így próbál magasabb státuszúnak tűnni, közben érettségije sincs, és semmihez sem ért, így próbál gazdagabb baráti körbe bekerülni és a kapcsolatait kihasználva magasabb pozíciójú munkához jutni. Szerintem meg vicces, főleg hogy ismerem 🤣
5/10 anonim válasza:
Nekem a gyalogosan sétáló elegáns ruhás férfiakról, az utcánkvan élő cigány fiú jut az eszembe. Mindig elegáns, kabát, szövet nadrág, tiszta cipő, és ezzel be is van fejezve a "vagyona" ennyije van ami rajta van. Se érettségi, se autó, se pénz. De a legdivatosabb a környéken , főleg a buszon, na ott mindenki megnézi. Neki ez a fontos, hogy megnézzék és azt gondolják , hogy full tele van zsével.
6/10 anonim válasza:
5. Ezt igenyessegnek hivjak . Nem azert oltozik valaki normalisan mert penzesnek akar tunni.. mondjuk ilyen gucci markak mar mas , azok nagyon gazak . Sok ember nem akar kinezni sehogy sem ezert leszolja a masikat. Legkozelebb kossunk mar bele abba is aki furdik es dezodort hasznal mert biztos aztal is menozni akar..
7/10 anonim válasza:
Ez nekem is feltűnt
Nem elegáns ruha, hanem egy ilyen vastag anyagú fekete kapucnis felső, belül szintén fekete szőrme béléssel (kapucni részénél baromi jól néz ki)
Mindez egy farmerrel párosítva.
Amióta ebben a szettben járok azóta engem is jobban megnéznek a nők, és ami még feltűnt, hogy a női pénztárosok sokkal kedvesebbek.. :D
Sokszor még én sem hiszem el a tükörbe nézve hogy ez tényleg én vagyok..
Tényleg igaz hogy a ruha teszi az embert!
8/10 anonim válasza:
7. A noknek fontos . Szeretik ha rendezett az oltozet.
9/10 anonim válasza:
Mert az emberek szeretik azokat az embereket, akik törődnek magukkal, és nem csak másoktól várják el a törődést.
10/10 anonim válasza:
Én is szeretem az elegáns öltözetet. De ez nem azt jelenti, hogy a dolcse a guccsival meg a májkölkorsz ritiküllel. Kínaiból is fel lehet öltözni elegánsan. Én magam is ezt az öltözködési stílust kedvelem jobban. Szeretek másoktól ötleteket meríteni, hogy mit mivel lehet felvenni. Ebben nincsen szerintem semmi rossz és simán megnézem azt, aki stílusosan van felöltözve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!