Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ismertebb csajszival ha összejársz bulizni meg szexelni és nagyon odavissza vagy érte meg büszke is rá akkor is érdemesebb ha nem sokan tudnak az ilyen kapcsolatról?
Egy Exatlonos csajsziról van szó és nincs rá jobb szó minthogy imádom őt ahogy van:)Azért szerelmes nem vagyok belé de nagyon odavagyok érte meg büszke is vagyok rá viszont eddig még nem sokan tudnak róla az ismerősök,barátok közül se,nála is hasonlóan van ez,csak a tesója meg 1-2 barátnője tud rólam,részben a sok rosszindulatú emberek miatt.
Pláne mivel nem járunk,inkább ez egy tartósabb viszony.
Szerintetek érdemesebb ezt tartani hogy ne tudjanak rólunk túl sokan vagy ne foglalkozzunk másokkal és vállaljuk fel egymást jobban?
Taktikus ember vagyok, hogy felvállalnám-e, az attól függne, hogy rám milyen hatással lenne. Most azt mondom, inkább titokban tartanám, mert nem szeretnék celebbé válni.
De lehetne olyan szituáció, hogy másképp gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!