Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mire vagytok a legbüszkébbek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Doctor Manhattan kérdése:

Mire vagytok a legbüszkébbek a szexuális teljesítményetekkel, adottságaitokkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

2016. nov. 14. 10:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Főbb szempont a hölgy partnerek kielégítése mint a saját élvezetem hajszolása.Egy többszörös orgazmust úgy is meghálálnak miután magukhoz térnek.

Továbbá szeretek tapasztalatlan lányoknak gyakorlati segítséget nyújtani ha kiszeretnének próbálni valamit.

2016. nov. 14. 10:43
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Hosszú ideig tudok, szeretek puncit nyalni, szopogatni, és mindent ami ezzel jár

f.

2016. nov. 14. 10:44
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Rendszeres nemi élet mellett is szűk a vaginám így a párom imádja és bármelyik pózban képes elélvezni.. Ha meg még pluszban rászorítok a hüvely izmaimmal szinte azonnal el tud sülni.. Szóval majdnem hogy képes vagyok irányítani hogy mikor élvezzen el. És ez tetszik.. Párom meg végképp odáig van :)
2016. nov. 14. 10:47
 4/15 anonim ***** válasza:
82%

Hű ha.

Hogy teljeskörű kényeztetésben van része a partneremnek.Hosszú előjáték,hosszú szexuális együttlét. Nem vagyok egy gyorstüzelő,s az előjáték is egy jó hosszú időtöltés nekem.

Összességében alsóhangon 2-3 órás aktív szex.

2016. nov. 14. 10:48
 5/15 anonim ***** válasza:

Én azt szeretem, hogy a párom sokszor elmegy rajtam!

Bár szégyelli......csak tudnám, hogy miért!

2016. nov. 14. 12:54
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

hogy változatos a szex és mindenféle új dolgot kipróbálok és a meglévőt pedig próbálom mindig jobbá és jobbá tenni.

Emellett sokkal jobban kielégít ha a páromnak örömöt okozok mint magamnak, ezért főleg erre törekszem.

2016. nov. 14. 14:00
 7/15 anonim ***** válasza:
nincs 2 ugyanolyan aktus, 2 nővel is gond nélkül elbánok, velem mindent kiakarnak próbálni ami addig csak fantázia volt, vagy azt gondolták h soha nem teszik meg
2016. nov. 14. 14:29
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Semmire.

Teljesen meg vagyok elégedve magammal szexuális téren, de igazán mások a prioritásaim. Nem hirdetem magamról, mekkorák a méreteim. Nem üvöltöm bele egy forró nyári éjszakába, hány nővel és pasival voltam eddig. Nem kérkedek a szexualitásommal, mert magánügyem.

Büszke vagyok a sport teljesítményeimre, arra, hogy befejeztem az egyetemet, hogy van állásom, ahol jó fejek a kollégák és nem fa**fej a főnököm. Büszke vagyok, hogy egy humoros, kiemelkedően szép, okos párom van. Ezeket már mondtam másoknak is, írtam ki fb-re, üvöltöttem bele az levegőbe publikus helyen.

De nem vagyok büszke arra, hogy milyen szexuális teljesítménnyel rendelkezem.

2016. nov. 14. 15:57
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

"Rendszeres nemi élet mellett is szűk a vaginám "

Talán azért, mert a vagina fala egy izom, ami gyakorlás hatására nem elernyed, hanem erősebb lesz pont, hogy nem fog tágulni. :) De aranyos, hogy valaki az ellenkezőjét hiszi.

2016. nov. 14. 15:59
 10/15 anonim válasza:
Arra, hogy a tíz évvel fiatalabb szeretőm azt mondta, hogy nem bírja tovább. :)
2016. nov. 14. 17:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!