Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire vagytok a legbüszkébbek a szexuális teljesítményetekkel, adottságaitokkal kapcsolatban?
Főbb szempont a hölgy partnerek kielégítése mint a saját élvezetem hajszolása.Egy többszörös orgazmust úgy is meghálálnak miután magukhoz térnek.
Továbbá szeretek tapasztalatlan lányoknak gyakorlati segítséget nyújtani ha kiszeretnének próbálni valamit.
Hosszú ideig tudok, szeretek puncit nyalni, szopogatni, és mindent ami ezzel jár
f.
Hű ha.
Hogy teljeskörű kényeztetésben van része a partneremnek.Hosszú előjáték,hosszú szexuális együttlét. Nem vagyok egy gyorstüzelő,s az előjáték is egy jó hosszú időtöltés nekem.
Összességében alsóhangon 2-3 órás aktív szex.
Én azt szeretem, hogy a párom sokszor elmegy rajtam!
Bár szégyelli......csak tudnám, hogy miért!
hogy változatos a szex és mindenféle új dolgot kipróbálok és a meglévőt pedig próbálom mindig jobbá és jobbá tenni.
Emellett sokkal jobban kielégít ha a páromnak örömöt okozok mint magamnak, ezért főleg erre törekszem.
Semmire.
Teljesen meg vagyok elégedve magammal szexuális téren, de igazán mások a prioritásaim. Nem hirdetem magamról, mekkorák a méreteim. Nem üvöltöm bele egy forró nyári éjszakába, hány nővel és pasival voltam eddig. Nem kérkedek a szexualitásommal, mert magánügyem.
Büszke vagyok a sport teljesítményeimre, arra, hogy befejeztem az egyetemet, hogy van állásom, ahol jó fejek a kollégák és nem fa**fej a főnököm. Büszke vagyok, hogy egy humoros, kiemelkedően szép, okos párom van. Ezeket már mondtam másoknak is, írtam ki fb-re, üvöltöttem bele az levegőbe publikus helyen.
De nem vagyok büszke arra, hogy milyen szexuális teljesítménnyel rendelkezem.
"Rendszeres nemi élet mellett is szűk a vaginám "
Talán azért, mert a vagina fala egy izom, ami gyakorlás hatására nem elernyed, hanem erősebb lesz pont, hogy nem fog tágulni. :) De aranyos, hogy valaki az ellenkezőjét hiszi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!