Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mire vagytok a legbüszkébbek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Doctor Manhattan kérdése:

Mire vagytok a legbüszkébbek a szexuális teljesítményetekkel, adottságaitokkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

2016. nov. 14. 10:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Arra, hogy a nők szerint verhetetlen vagyok a szexben. :)
2016. nov. 14. 18:31
 12/15 János Gilján ***** válasza:

A legbüszkébb arra vagyok, hogy 10 év után is szerelmes vagyok a feleségembe. Olyan szenvedélyesen és gyakorisággal szeretkezünk, mintha csak 1 hete járnánk egymással.

Ugyanakkor büszke vagyok, hogy némi gyakorlás árán el tudtam sajátítani a férfi multiorgazmusos technikákat és külön tudom választani az ejakulációmat az orgazmusomtól.

Mivel az adottság is felmerült, mint kérdés, az intim adottságaim tekintetében is büszke vagyok rá, hogy pont optimális méretekkel rendelkezem. Minden szempontból tökéletesnek gondolom a farkamat és imádom, ahogy rajong érte a feleségem. :)

Gyakorlatilag az egész szexuális életünkre büszke vagyok és példaértékűnek tekintem.

2016. nov. 15. 09:26
 13/15 anonim ***** válasza:
Én arra, hogy a 70 éves szerszámomat szeretik szopni fiatal fiúk.
2016. nov. 15. 10:06
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Sohasem éreztem úgy, hogy a szex terén bármire büszkének kellene lennem. Lehetnék a méreteimre, lehetnék az 57 évesen még mindig működő vonzerőmre, lehetnék a női lelkek terén elért ismereteimre, lehetnék a boldog házasságomra. Nem vagyok. Ami büszkeséggel tölt el, az inkább a feleségem, a felnőtt gyermekeim, és a tetterőm.
2016. nov. 15. 15:28
 15/15 János Gilján ***** válasza:
Miquel én büszke vagyok rád helyetted is! :D
2016. nov. 15. 15:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!